🚨 Бета-тестування Off The Grid, оплата та відповідальність

Всім привіт! Я беру участь у бета-тестуванні проєкту Off The Grid від Gunzilla Games, що відбувається на платформі Epic Games Store.

На жаль, замість чесного співробітництва з командою маємо серйозну проблему з оплатою.

👉 Борг за квітень-травень (6 тижнів) так і не був виплачений.

👉 Додатково утворився новий борг за 11–31 серпня (3 тижні).

Разом — вже майже 9 тижнів неоплачених робіт.

💰 Оплата здійснюється у криптовалюті USDT, без офіційних договорів та податкової звітності. Це викликає питання щодо прозорості такої схеми та дотримання податкових норм.

У процесі задіяно майже 300 бета-тестерів, і ніхто з них не отримує чесно зароблених грошей.

Від адміністратора ми бачимо лише технічні повідомлення на кшталт:

«Починаємо 🚀

Пролайкайте повідомлення, якщо починаєте працювати

Сервер RioNovus»

Тобто — працювати вимагають, а інформації про виплати чи закриття боргів немає зовсім.

Цей пост не про звинувачення, а про цінність прозорості, етики та відповідальності у співпраці з фрилансерами, тестерами та виконавцями.

🗣 Буду вдячний за максимальний розголос і репости, щоб така ситуація не залишалася в тіні.

💬 Якщо ви працюєте з людьми — поважайте їхню працю.

📌 Якщо ви самі тестер чи фрилансер — фіксуйте все письмово, бережіть докази й не мовчіть, коли стикаєтесь із несправедливістю.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Можете написати скаргу в Федеральне агентство зайнятості (Arbeitsagentur), підкріпивши скріншоти спілкування з представниками фірми. Не знаю на скільки це допоможе Вам отримати гроші за виконану роботу, але потенційно це зменшить шанс такого шахрайства в майбутньому

Ганзіла, візьміть мене тестувальником плз😅

Ну взагалі справді хочу, але наче місць нема та ігнорять

Повна підтримка! Дуже сумно бачити як компанії дозволяють собі таке ставлення. Чесна співпраця має бути нормою, а не винятком

Дуже дивно!
Ніколи за Ганзілою і власниками нічого такого не помічали, а тут така історія :)

Це була іронія, Сергію. Тому що в інтернеті є багато цікавих матеріалів про них.
Ситуація взагалі не весела, я розумію як це прикро всрати стільки свого часу і замість обіцяного отримати «нічого».
Але це хороший досвід, хоч і прикрий.

Підписатись на коментарі