Композиторка Elden Eing завжди працювала над іграми FromSoftware в режимі дебагу. Вона не могла здолати босів

Юка Кітамура — композиторка, яка протягом 12 років працювала у FromSoftware. За це час вона написала саундтрек для Bloodborne, Sekiro та Elden Ring. Однак майстриня завжди вивчала ігри японської компанії в режимі налагодження. Кітамура зізналася, що не могла здолати босів. Вона прекрасно розуміла, через яку складність проходять гравці, й намагалася передати це через музику.

«Під час написання музики я часто дивилася ігровий процес у режимі налагодження. Частково тому, що я сама не могла перемогти боса! Такий безпосередній досвід гри допоміг мені підібрати музику так, щоб вона була більш автентичною та емоційно синхронізованою з гравцем», — розповіла Кітамура виданню PlayStation Inside.

Один з найвідоміших треків композиторки — тема Маленії з Elden Eing. У цій та багатьох інших мелодіях майстриня намагалася відтворити досвід гравця.

Вона зізналася, що під час роботи над саундтреками відчувала творчу кризу й проходила через різноманітні виклики. І це схоже на шлях, який користувачі проходять в проєктах FromSoftware. Тому композиторка завжди проводила паралелі з гравцями й розуміла їх.

«Чесно кажучи, я також є людиною, якій важко перемогти босів у іграх. Тому я щиро співчуваю гравцям, які відчувають розчарування та труднощі. Це почуття „я розумію“ завжди було в основі моєї музики.

Під час творчого процесу я часто стикалася з викликами — переглядала свої роботи або відчувала творчу кризу. Багато в чому я також перебувала в стані наполегливості та випробувань. Я думаю, що це природне відчуття резонансу з емоційною подорожжю гравця, можливо, знайшло своє відображення в музиці», — підсумувала Кітамура.

Нагадаємо, нещодавно ми писали як в soulslike The First Berserker: Khazan змінили назви складності. Розробники заявили, що раніше гравці кидали проходження гри, але не переходили на легкий рівень.

А ви кидали проходження гри через надто високу складність? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

во так новость! оказывается QA тестируют игры с чит кодами )

в феврале этого года один сумасшедший прошел залпом 7 игров фромов (Dark Souls 1, Dark Souls 2, Dark Souls 3, Sekiro, Bloodborne, Elden Ring, and Demons Souls) не пропустив ни одного удара и не поднимая уровень своему персонажу. и чо в этих играх сложного? )

В кого є час і бажання — дуже раджу прочитати оригінальну статтю, вона дуже класна!

// З заголовку тут я подумав, що їй доводилося боротися зі студійними босами через творчі конфлікти) Виявилося, що «режим налагодження» — це «debug mode», а боси — в самій грі)

Оооо, така ж історія про моє сприйняття і очікування від статті. Кумедно😅🤔

А йой, не очікував такого, трохи змінив заголовок.

Підписатись на коментарі