В чому сенс життя? Відомий творець Final Fantasy XIV зізнався, що «продовжує його шукати»
Square Enix продовжує святкувати ювілей Final Fantasy IX за допомогою різних, іноді дивних активностей. В компанії вирішили дізнатися у своїх відомих розробників, в чому сенс їхнього життя. Саме з цим питанням стикаються герої FFIX впродовж проходження. Наокі Йошида, відомий геймдизайнер та творець Final Fantasy XIV, дав свою відповідь. Він заявив, що поки не знайшов сенсу, але продовжує пошуки.
Коментарі розробників опублікували в окремому блозі на офіційному сайті Square Enix. Наокі Йошида став одним із респондентів, який відповідав на питання щодо пошуку сенсу життя.
«Я не зовсім [знайшов]. У моєму випадку я все ще шукаю (і впевнений, що завжди буду шукати)», — заявив Йошида.

Розробник також пригадав часи, коли вийшла Final Fantasy IX. Це був 2000 рік, і фахівець вже будував карʼєру в геймдеві. Він і тоді захоплювався MMORPG.
«Я вже працював в ігровій індустрії, але залишив свою першу роботу в Hudson Soft і щойно перейшов до другої компанії у своїй кар’єрі. Моє життя було майже таким, як зараз: я кожну годину проводив за створенням ігор або грою в ігри. Я маю чудові спогади про те, як приніс на роботу свій власний ПК і попросив їх налаштувати для мене особистий мережевий кабель, щоб я міг грати в американські MMORPG пізно вночі, поки працював», — розповів Йошида.
Схожими відповідями щодо сенсу життя поділилися й інші імениті розробники з японської компанії. Наокі Хамагучі, геймдиректор ремейків FINAL FANTASY VII, та композитор Масайоші Сокен продовжують його шукати. А Йосуке Сайто, продюсер франшизи NieR зізнався, що ніколи над цим глибоко не задумувався
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів