Творці Hollow Knight під час розробки гри іноді доїдали бутерброди за людьми з сусіднього офісу. Так вони економили кошти

Під час створення першої Hollow Knight до складу Team Cherry входили всього троє осіб. Однак команда все одно намагалася жорстко економити. Причому настільки, що іноді розробники харчувалися залишками бутербродів з сусіднього офісу. А одному зі співзасновників студії батько давав $20 на каву.

Про це стало відомо з матеріалу Bloomberg, присвяченому розробці Hollow Knight: Silksong. Керівники Team Cherry розповіли, наскільки створення сиквелу відрізнялося від першої частини.

«Мій тато іноді заглядав до мене і давав мені 20 доларів. Я казав: «О, сьогодні я буду пити каву», — пригадує Арі Гібсон, один зі співзасновників команди.

На момент анонсу Hollow Knight: Silksong продажі першої частини досягли 2,8 мільйона копії. А зараз вони перевищили 15 мільйонів примірників. Як зазначив Вільям Пеллен, фінансовий успіх дозволив йому знайти душевний спокій, а команді — виділити на створення продовження стільки часу, скільки потрібно. При цьому Гібсон не змінив стиль життя, попри наявність грошей.

«Я живу в дуже простій двокімнатній квартирі. Іноді я думаю: «Знаєш, що було б краще? Однокімнатна квартира. Бо тоді ще менше потрібно обслуговувати», — підсумував Гібсон.

Нагадаємо, раніше ми писали, як засновники Team Cherry розповіли про тривалість розробки Hollow Knight: Silksong. Виробництво розтягнулося на сім років через постійне масштабування та нові ідеї, які хотіли реалізували творці.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі