Чи актуально створювати в симулятор риболовлі (Google Play) в 2025 році?

Я початківець-програміст. Навички були здобуті в процесі навчання в університеті. 5-6 років не займався цим, але пам’ятаю всі частини навчання (програмування, дизайн, моделювання) на достатньому рівні.

Є моїм улюбленим жанром риболовні симулятори, ця любов з’явилася ще з Java (коли в школі зависали в рибалці). Отож я подумав створити свою гру. В мене пішло на створення мінімального інтерфейсу та простих механік приблизно 5 місяці — з перервами, бо не хочеться спіймати вигорання.

Просто хочеться щось своє. Переглядаючи більшість рибалок на Android мені щось здається так все просто, дуже казуально — закинув-виловив, не гармонійний інтерфейс та дуже багато реклами, яка дратує. Проаналізувавши ринок симуляторів, зрозумів чому б не втілити те як я це бачу.

Так ось питання, чи варто виводити гру на якийсь публічний рівень, вкладати в рекламу, або наймати інших для допомоги в проекті, чи буде це актуально? (Деякі картинки головного меню взяті з Fishing Simulator PC)

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи варто

наймати інших для допомоги в проекті

Так, варто. Спершу консультантів наймати варто. Далі всіх інших наймати, коли будуть завдання детально розписані, буде план і вже не встигатимеш робити все сам.
---
Чи варто

вкладати в рекламу

Складне запитання. Тут дуже легко збанкрутувати. Краще спробувати дуже мало реклами купити спочатку і проаналізувати, чи дохід від гри більший за витрати на рекламу. Бо якщо не більший дохід, тоді не варто продовжувати витрачати гроші на рекламу.
---
Чи варто

виводити гру на якийсь публічний рівень

Так, але поступово. І прослухайся до гравців, які готові платити за твою гру. Знайди аудиторію, яка буде цінувати твою гру і працюй з цими відгуками.

В RUST є такий симулятор. Я не знаю чи нормальний він чи ні, але є і те що ви можете піймати інтегровано з іншимі ігровими механіками.

Я б навіть заплатив за аналог руской рибалкі, прости господи. Колись дуже давно в неї задротив, було б прикольно мати наш аналог.

Ну да я думав що хтось би краще ловив Золотого Карася чим Голден шінер))) Хорошо гра, але рибу хочеться ловити яку знаєш

Підписатись на коментарі