Бос Take-Two вірить у «довгий хвіст» продажів Civilization VII. Хоча онлайн у грі вдвічі менший, ніж у пʼятій частині

Гендиректор Take-Two Interactive Штраус Зельнік впевнений, що з Sid Meier’s Civilization VII все буде гаразд. У гри гарні стартові результати, які покращаться з часом. Тому що всі проєкти франшизи повільно набирають оберти. А тим часом онлайн у Civilization VII вдвічі менший ніж Civilization V, не кажучи вже про шосту частину.

Зельнік дав інтервʼю виданню IGN. За його словами, «довічна цінність» нової гри Firaxis Games залишається на очікуваному рівні. Тобто темп продажів відповідає прогнозам.

«Я думаю, що головне те, що Civilization завжди була повільною грою. Це завжди була гра, яка мала — я не дуже вірю в теорію довгого хвоста в розважальному бізнесі — але Civ є прикладом цієї теорії. І зараз наші прогнози щодо довічної вартості гри дуже відповідають нашим початковим очікуванням щодо неї.

Тож, хоча ми повільно стартували й нам довелося внести зміни — а попереду ще більше змін — я відчуваю, що споживчий попит стає дедалі кращим, і ми дуже задоволені цією грою. Гадаю, з часом вона займе своє місце в пантеоні Civilization дуже успішно і переконливо», — заявив Зельнік.

Насамкінець CEO підкреслив, що Take-Two прагне випускати ігри, які будуть хітами вже не релізі. Однак «Цивілізація» стала винятком з правила.

Тим часом онлайн Sid Meier’s Civilization VII в Steam продовжує падати. Зараз він сягає позначки 7705 осіб на піку за минулу добу. Для порівняння у пʼятої та шостої частини показники 16 364 і 42013 користувачів відповідно.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про фаната Civilization V, який провів у грі 58 тисяч годин. Він часто тримає гру увімкненою, поки займається іншими справами.

Як гадаєте, Civilization VII вдасться покращити та наповнити контентом, щоб повернути аудиторію? Чи ця частина залишиться невдалою? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
я відчуваю, що споживчий попит стає дедалі кращим

ага, тому вже 30% знижки висить, а онлайн як був «ведмежим» так i є

3000 за стандартне видання, відстуність України і української локалізації, зате є нація техасців, і імператриця Єкатеріна, яка збільшує культурний вплив в тундрі. Удачі їм в покращенні онлайну.

Підписатись на коментарі