ШІ-відео в дусі піксельної The Elder Scrolls стало вірусним. Автор ролика тепер створює таку гру, але без використання нейромереж
Software Engineer під псевдонімом Desimulate нещодавно опублікував
Desimulate виклав кліп на власному акаунті в Х. Ролик містить ефект паралаксного прокручування і за декілька днів став вірусним. Зараз пост з відео має майже 155 тисяч вподобайок.
Автор кліпу й раніше планував створити подібну гру, а після позитивної реакції лиш сильніше переконався у правильності свого рішення. Про це Desimulate розповів в останньому випуску вісника Push to Talk. Software Engineer пояснив, що тісно працював з Midjourney для створення
«Я просто зациклився на створенні чогось унікального, і цей пост був для мене втіленням цього. І він з’явився нізвідки», — розповів Desimulate.
Зараз Software Engineer працює над повноцінною RPG на основі свого бачення та опублікованого кліпу. Однак при створенні проєкту штучний інтелект не застосовуватиметься. Причина в тому, що поточні інструменти просто не гарантують необхідну якість для ігор подібних масштабів.
«Меші, ймовірно, достатньо хороші, щоб створити базову гру. Щось невелике. Але це гра, яка вимагає чималих зусиль, чи не так? Це буде справжня фентезійна RPG. Тож, зрештою, вона повинна бути якісною. Наразі 3D-генерація... меші просто не відповідають вимогам. У них занадто багато трикутників, полігонів, і багато з них хаотичні. Тому на їх очищення фактично витрачається більше часу, ніж на те, щоб просто почати з початку. Тож ми використовуємо їх лише як візуальне посилання», — розповів Desimulate.
Software Engineer раніше не розробляв ігри. Тому зараз фахівець збирає команду, яка працюватиме над майбутньою RPG і втілюватиме проєкт його мрії.
«У мене є бачення, і все починається з цього бачення. У мене є пристрасть, щоб втілити його в життя. За два тижні я провів співбесіди з понад 40 людьми, зібрав команду справжніх розробників ігор, почав створювати та проєктувати гру, і ми досягли значного прогресу. Звичайно, все ще перебуває на стадії дослідження і концептів. Але я прагну втілити це в життя», — підсумував Desimulate.
Нагадаємо, раніше ми писали, як про штучний інтелект висловився Браян Фарго. Продюсер Fallout і Wasteland розповів про фахівця, якому ШІ допоміг зберегти роботу.

8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів