Розробники запевняють, що події Battlefield 6 не перетинаються з реальністю. Тому що це через це «можуть бути проблеми»
В сюжетній кампанії Battlefield 6 демонструватиметься конфлікт між НАТО та ПВК Pax Armata. Причому Альянс став меншим, тому що з нього вийшли окремі країни. Однак в DICE називають сюжет видумкою. Розробники не намагалися відтворити реальність. На їхню думку, через це «можуть бути проблеми».
«Нам потрібні були дві фракції. Ми хотіли створити щось, що здавалося б реальним, але це явно вигадка, тому що ми створюємо розважальні продукти.
Нам потрібен був крутий, безжальний ворог, і ми вважаємо, що Pax Armata — це щось неймовірне. Коли я з’являюся в грі як гравець Pax Armata, я думаю: „Так, поїхали!“. Вони такі круті, я їх обожнюю. У них дійсно класний брендинг. Ми просто хотіли, щоб це був класний, зрозумілий, крутий ворог», — розповів виконавчий продюсер DICE Крістіан Грасс в інтерв’ю Polygon.

Схожу думку висловив креативний директор Battlefield 6 Томас Андерссон. Він вважає, що асоціації з реальністю можуть призвести до проблем. Тому в розважальних продуктах краще дотримуватися вигаданих сценаріїв.
«Є НАТО і Pax Armata, а коли є приватна військова корпорація, хто знає, звідки вони беруть людей. Тож це як ще одна армія, ще одне крило. Так ми можемо зробити цей [конфлікт] масштабним. Є щось дуже інтуїтивне в тому, що щось може статися завтра. Це хвилювання від цього, без необхідності вплутуватися в проблеми з описом реальності, якщо ви розумієте, про що я», — вважає Андерсон.
Зараз на всіх платформах проходить відкрита «бета» Battlefield 6. В Steam максимальний онлайн в грі вже сягнув 334 тисяч осіб, і на вихідних цей показник може збільшитися.
Нагадаємо, раніше ми писали, як розробники Battlefield 6 використали Godot при створенні шутера. На ньому побудували редактор користувацького контенту в режимі Portal.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів