«Хороше — це нове погане». Гендиректор Take-Two вважає, що користувачі зараз вимагають «чудової» якості ігор

Гендиректор Take-Two Interactive Штраус Зельнік розповів про причини, чому BioShock 4 вирішили відкласти та доопрацювати. Керівник пояснив, що створити продовження такої франшизи важко, адже попередні проєкти під керівництвом Кена Левіна були дуже успішними. А користувачі зараз дуже вимогливі. Вони сприймають просто хороші ігри як «нові погані». Саме тому необхідно намагатися досягти «чудової якості».

Зельнік дав інтервʼю виданню IGN. Журналісти поцікавилися, чи не планує Take-Two скасувати BioShock 4 після перестановок в керівництві Cloud Chamber — студії, яка відповідає за розробку.

«Вона вийде. Я можу сказати це з піднятою рукою, без сумніву», — заявив Зельнік.

Керівник визнав, що на шляху створення четвертої частини були «злети й падіння». А Cloud Chamber доводиться працювати на фоні «дуже високих очікувань від BioShock через спадщину Кена Левіна, спадщину того, що було раніше, що було настільки успішним».

«Ми повинні переконатися, що цей досвід, з одного боку, відповідає ДНК BioShock, а з іншого — є величезним кроком вперед. Це завжди складне завдання. Ми вважаємо, що готові до нього, але все не йде гладко», — продовжив Зельнік.

За словами директора, зараз цикли розробки розтягуються. Користувачі очікують на високу якість проєктів, а щоб її забезпечити, необхідно витратити чимало часу.

«Усі розуміють, що споживачі дуже вимогливі, і це правильно. Стратегія нашої компанії завжди полягала в тому, щоб створювати найкращі розваги, а не обов’язково найбільшу кількість розваг. Звичайно, іноді ми не досягали цієї мети, але, чесно кажучи, це траплялося вкрай рідко.

І я думаю, що деякі наші конкуренти, можливо, трохи запізно усвідомили, що споживачі не задовольняються просто хорошим. Хороше — це нове погане, а чудове — це нове хороше. І наша мета тут — зробити все винятковим», — підсумував Зельнік.

Минулого тижня інсайдер Джейсон Шраєр написав, що BioShock 4 не пройшла внутрішню перевірку Take-Two на якість. Особливо це стосується сюжету гри, який вирішили переписали. Гру відклали на невизначений термін, а керівництво Cloud Chamber змінили.

Як гадаєте, чи справді користувачі зараз ігнорують просто хороші ігри, вважаючи їх поганими? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Особливо це стосується сюжету гри, який вирішили переписали

знов якась постная ***** вийде зі скучним ліцом.
попередні біошоки були добрячі через сюжет.

Подивимося. Особливих очікувань немає, я більше Judas чекаю, але може вийде непогане щось)

Підписатись на коментарі