Тривалість сюжетної кампанії GTA 6 може досягти 75 годин. Це багато для вас?

Після випуску другого трейлера Grand Theft Auto 6 Rockstar Games знову увійшла в режим радіомовчання. Проте в мережі зʼявилися нові чутки про гру, які стосуються сюжетної кампанії. За даними неназваного інсайдера, тривалість історії може досягти 75 годин.

Така інформація надійшла від блогера під псевдонімом remiremus. Він посилається на власні джерела й публікує деталі GTA 6. Один з постів на акаунті присвячено сюжетній кампанії, яка нібито включатиме пролог та пʼять розділів. А сукупно її проходження займе близько 75 годин.

Нагадаємо, на думку аналітиків, GTA 6 окупить свій бюджет за перший місяць продажів. Вони також спрогнозували, що дохід за перші сім днів складе $7,6 мільярда. Окремо ми публікували другий трейлер Grand Theft Auto 6, який можна переглянути за посиланням.

Звісно, словам remiremus не варто довіряти, поки хоч один його інсайд не підтвердиться. Але цікаво дізнатися, що ви думаєте про таку тривалість? Якщо йдеться суто про сюжет без додаткового контенту, то для вас це багато чи мало?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо буде цікавий сюжет, то хай буде і 175.

Залежить від того яким буде сюжет і скільки буде побічних завдань та активностей. Це приблизно стільки ж, стільки було в РДР2, де сюжет був досить довгим, але не затягнутим і в деяких моментах навіть навпаки хотілосьаби він був ще трохи довший

Якщо правильно пам’ятаю, то у Сталкер 2 сюжетка довша буде, проте й там, особливо у другій половині гри відчувається нестача контенту.

Загалом, вважаю що довжина сюжету у іграх це штука відносна і сильно залежить від темпу гри, подачі сюжету та геймплею. Деяким іграм і 200 годин сюжету замало, аби гравець сповна насолодився і аби передати усі ідеї. А інші можуть знудити тебе й за 15 годин.

Як на мене, це багато. От якби гра із умовно коридорним сетингом, або щось на кшталт Baldurs Gate тривала 75 годин — це було б пречудово.
Від 5-ї ж GTA я втомився ще задовго до закінчення сюжету, бо окрім сюжету дуже багато усілякого лівого контенту.
А на онлайн мене взагалі вистачило на якихось пару годин.

Думаю 75 годин сюжетки це вже й так багацько, а враховуючи досвід попередніх частин, то більше годин буде проведено у вільному плаванні під час дослідження світу

Це вже питання до наступного покоління. Для мене це вже забагато в 35 років( Пройшов сюжетку в 4 і 5й частинах, може колись допройду сан Андреас на світчі, як і купу інших Ігор які я закинув.

не все часы одинаково полезны

колись в гта сюжетку не проходили взагалі, а якшо проходили то шоб відкрити нову частину міста, це гра для чіла більше, чим для проходження

Підписатись на коментарі