«Будуть любити або ненавидіти». Коджіма вважає, що його наступну гру OD по-справжньому оцінять «через 10-20 років»

Засновник Kojima Productions Хідео Коджіма вже перейшов до роботи над наступними своїми проєктами. Одним з них буде горор OD, який створюється у партнерстві з Microsoft. Знаменитий геймдизайнер збирається здійснити революцію в жанрі завдяки цьому проєкту. Він вважає, що гру по-справжньому оцінять через «10 або 20 років».

Коджіма розповів про це в блозі ритейлера SSENSE, який займається продажем модного одягу. Директор не певен, що OD сподобається всім, хто вирішить в неї пограти. Як заявив керівник, «це буде щось абсолютно інше».

«Люди будуть її любити або ненавидіти», — пояснив Коджіма.

При цьому геймдиректора не дуже хвилюють думки сучасної аудиторії. Він розповів, що перегляне пости в соцмережах про OD та рецензії критиків після виходу горору. Але геймдизайнеру значно цікавіше дізнатися, як гру сприйматимуть в майбутньому.

«Справжні оцінки з’являться пізніше — через 10 або 20 років», — підсумував Коджіма.

Раніше він описував OD як «трохи ризиковану гру, яка немає аналогів». Горор створюється у співпраці з коміком та режисером Джорданом Пілом. А в першому трейлері вже можна було побачити кілька знаменитих акторів — Гантер Шафер, Софію Лілліс та Удо Кіра.

Нагадаємо, нещодавно Коджіма заявив, що вивчив «багато способів, як вбивати людей». На думку геймдизайнера, більшість творців військових ігор нічого не знають про зброю.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

я ще досі Death Stranding не зрозумів

шлях ніндзя прокладений в іншу сторону просто

«Люди будуть її любити або ненавидіти», — пояснив Коджіма.

Як і будь яку іншу гру Коджіми. Не люблю хорори але трейлер мені сподобався.

Дурацькі психотести на пам’ять з дитинства)))

гру по-справжньому оцінять через «10 або 20 років»

От коли зрозуміють — тоді і пограємо

«Мало хто зрозуміє))) Взагалі прикро, звичайно, що перевелися в нашому суспільстві вже освічені люди, які зможуть зрозуміти))) А це складно — зрозуміти, усвідомити)) Але я розумію)))»

Підписатись на коментарі