Створюю гру про козаків. Порадьте когось, хто може дати консультацію для онлайн проєкта на Unreal Engine

Вітаю, шановне товариство.

Я розробляю онлайн PvP проєкт про козаків Sich. Наразі гра дійшла до рівня готового прототипу. Однак, для подальшої розробки мені потрібна безкоштовна/платна консультація експерта для побудови плану, оцінки стану гри, механік які вже зроблені або будуть зроблені, оцінки необхідного бюджету проєкту.

Буду вдячний за будь-які корисні контакти.

З грою можна ознайомитися на моєму YouTube-каналі

Пошта для контакту: [email protected]

Буду вдячний за допомогу

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Характерники є? Знати не знаю чи крутіше вони козаків але вороги описували їх як чи то обертів чи то величезних вожаків вовків. Ну тобто в вовка перетворюється і вожак. Звісно це все ближче до метафор, але міфології інших країн (те ж саме християнство) взагалі не паряться на рахунок реалістичності. Крч, просто додайте пафосних танків в тілі людини!

Характерники це фентезі міф з 19-то сторічча. Якщо говорити про спецназ то він в козаків був і звався пластуни, бо повзали на пузі.
Бойові маги, це абсолютно фентезі тема, як і уся тема магії та окульзму яка стала дуже модною саме в середені 19-го сторічча та є модною по сьогодні мало не по усьому світу. Власне на базі окультних гуртків сформувались німецьки нацисти, які взяли ідеологію та псевдо научно і псевдо історичні переконання за основу, та відмінили таким чином христианску тобто єврейську за походженням мораль з 10 заповідей, як кодексу загальної поведінки людини. Це звісно скінчилося дуже погано, культ на крові давніх загально європейських вірувань з жертво приношеннями був доведений до мільонів та цілих промислових фабрик смерті, разом із походом у Вальгаву мільонів «істинних арійців».
Запорозькі та Донскі і інщі козаки, були православними християнами. В християнстві жорстка заборона на магічні дії. Просто могли за це спалити на вогнищі в 16-тому сторіччі. А от багатенько сучасних технологій типу дронів чи супутнкової навігації та з’язку, тоді вважались би чистим чаклунством, через неможливість пояснення та не знання влаштування і принципу дії, тобто темність.

В далекому 2023 році, коли завершив і видав Дике Поле: Одеса, теж захотів зробити мультиплеєрний виживач Січ. Десь місяць вчився С++ + УЕ5 мультиплеєр (крутий курс на udemy є, просто бімба). Потім місяць-два сам педалив уже. Зробив підбирання речей...стакі, рубання, інвентар, простий ЮАЙ...і зрозумів, що це треба 5-10 років життя 100% фултайм покласти на це. Для васі з двору (як я в УЕ5) — це анріал повний. Але ось проблема в цих 10 роках, за 3-5 років все міняється, те що зараз круто, через 5 років — банальщіна із коробки. А через 10...для людей буде як якесь 2Д.

Якщо готовий видати гру в 2035 році — це було б круто, я б грав би :)

Тому...ти знаєш чим я займаюсь зараз ☺️Величезне охоплення аудиторії (десь під 4 млн разів) за два місяці, готові користувачі, дуже активні. Мультиплеєр із коробочки. Якщо заливати гарні текстури і моделькі — 3Д на рівні дуже високому. Я сам прискіпливо ставився до Роблокса, поки сам не зайшов і не пошукав спецом РПГ. Знайшов Derelict...і офігів. Це саме тоді я зрозумів, що на роблоксі можна робити офігені РПГ по типу Готікі + Дарк Соулз.

В грудні 2024 року я вибрав Роблокс, бо знав, що 5-10 років педалити щось в одну харю, це неможливо. Тепер маю гарний плейс, де козаки дубасять татар (а скоро будуть і доньців), по-троху додаю елементи РПГ, відкритого світу. І наступного літа уже буде зовсім інша гра. І на цьому тижні, вона нарешті тримає онлайн сама по собі ± 10 людей завжди грає. Дуже приємно.

Знову таки, якщо ти потягнеш в одну дірку совать 5 років поспіль...моя пошана тобі 🥇 А краще загляни в мій дискорд і заціни плейси в Роблоксі:

Derelict, WarFronts, The Eastern War 2.5, DeepWoken, Bleeding Blades. В них зроблемно все те, що ти мрієш зробити в своїй грі. Але не убивши 10 років на це!

Удачі!!!

Вам точно треба консультація — а не видавець ? Демка виглядає бомбезно як на мене.
Якщо будуть цікаві механіки як то річково-морский бій на чайках, кінний бій і т.п. то це буде бомба при чому запросто світова, бо війна свого роду маркетинг.
Як STALKER — для маркетингу використав Чорнобиль. Бо черговий Doom та Quake, власне як і Half Life (де взгалі в сценарії відислка до ЧАС) розкрутити промоушен буде дуже дорого. Так само тема Conter Strike попала точно в ціль 11 Вересня 2001.

Питай :) Я розробник Вогнем і Мечем

А можна питання по

Вогнем і Мечем

?
Чому така посередня якість гри і розробки загалом? В іншому коменті вказано час розробки 3 роки — не так уже і мало, а в деякі моментах підхід відверто на від***сь.
Замало ресурсів на розробку?Недостатньо досвіду (робили студенти і/або початківці)? Недостатня підтримка з боку Taleworlds?

Все разом. Дуже маленька команда — фактично декілька людей, дуже малий досвід (в більшості — жодного), жодної підтримки на початку від ТейлВорлдс.

дякую
цікаво, чи не планує Taleworlds так само продавати вже Баннерлорд під доповнення та длц коли завершиться розробка морського длц(якщо це останнє, що вони планують додати)?
Потенціал значно більший, хоча підтримка моддингу наче як гірша, але вже є достойні моди — Шокухо, Єрусалим, по Грі Престолів — які цілком би потягнули на платні аддони.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Дві банки рево і мівіна.

Знайти батька ігроробства в тік тоці

Дядько красавчик, робить гру для душі )

Порада не робити онлайн-гру, тим більше першим проєктом...

Порада не робити онлайн-гру

Ну першим ладно)
Але ж загалом, якщо вмієш, це дуже популярний і успішний напрямок. Пік, Репо та Летал Компані тому яскраві докази.

ти здається коопні проєкти зараз назвав, а не пвп

ну... але ж вони всі «онлайн-ігри»
хоча так, пвп це трошки інша історія

Якщо цікавить фідбек — пиши, можу на вихідних приділити час
t.me/aurelius_varro

Напиши мені, безкоштовно проконсультую
ТГ: @anheym

Це типу наша версія Смути буде?

для тих хто згадує «смуту» є окреме місце в пеклі

Перше що в око кинулось — це похідняк протагоніста. Це жіноча анімація. Коли так стегнами крутять.

Підтримую, також про це подумав

він гру вчора зібрав і вперше записав, а тобі уже не ті анімації. Це стандартні із пакету УЕ. Якщо глянеш на своїх девопсів, вони так і ходять :)

Підписатись на коментарі