«За 14 місяців подався на понад 400 вакансій». Художник поділився досвідом пошуку роботи і поскаржився, що компанії ігнорують його попри всі зусилля
Концепт художник Алессандро Константіні за 14 місяців подався на понад 400 вакансій, зробив три тестових завдання, отримав три офери, однак так і не зміг знайти роботу. Через це він вже не бачить сенсу вдосконалювати своє портфоліо.
Константіні описав ситуацію у своєму LinkedIn. При цьому він додав, що останні кілька місяців подався ще й на безліч вакансій з мінімальною заробітною платою, як от миття посуду чи робота з вантажами. Однак і там він не отримав жодного результату.
«На жаль, мені доводиться ще раз (і востаннє) звернутися по допомогу до моєї мережі контактів. За останні 14 місяців я подався більше ніж на 400 вакансій. Пройшов три тестові завдання та отримав три пропозиції роботи. Але всі вони мене ігнорували після цього. Через це я вже не бачу сенсу вдосконалювати портфоліо чи подавати резюме/писати супровідні листи. Останні кілька місяців я подавався на безліч вакансій з мінімальною оплатою — миття посуду, вантажник — і там також безрезультатно.
Я готовий почати працювати негайно. Кожен, хто зі мною працював, знає, що я — працьовита людина з конкурентними навичками в дизайні: 2D, 3D, середовище, транспорт, персонажі, наукова фантастика, фентезі. Я роблю все. Мені байдуже, чи це анімація, ігри, кіно, чи щось інше — я завжди приходжу і постачаю найвищу якість.
Розумію, що сотні людей зараз у такій самій ситуації, а дехто без роботи вже понад два роки. Та я зробив усе, що міг, і в мене більше немає ресурсів, крім як просити допомоги. Я не маю права на виплати за програмою E.I., у Канаді в мене немає ні родичів, ні партнера, які могли б підтримати, і я бачу, як тануть мої заощадження. Я більше не знаю, що робити», — написав Алессандро.
Оцінити роботи художника можна за цим посиланням.

14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів