«У нас багато російських партнерів, з якими ми любимо працювати». Батько Steam Гейб Ньюелл заявив, що хотів би відвідати росію
Співзасновник і виконавчий директор Valve Гейб Ньюелл дав інтерв’ю, в якому поговорив про Microsoft, Windwows, штучний інтелект та свою щоденну рутину. Однак серед іншого він заявив і про своє бажання відвідати росію.
Інтерв’юер на ім’я Залкар Саліев зазначив, що він міжнародний студент з Туркменістану і що у країн Центральної Азії є турецька і радянська спадщина. Вони говорять російською і сам він є представником громади СНД. Саме тому він запитав у Гейба, що той може сказати російській аудиторії.
«Не думаю, що маю щось особливе сказати російській аудиторії. Вона насправді не відрізняється від будь-якої іншої. У нас багато російських партнерів, з якими ми любимо працювати... Я завжди хотів поїхати до Туви. Я ще не був у Росії. Я б хотів поїхати», — зазначив Ньюелл.
Окремо зазначимо, що канал, на якому опубліковано інтерв’ю з Гейбом викликає підозри. По-перше, на момент написання цієї публікації там менш як 1,5 тисячі підписників. По-друге, єдине повноцінне відео на каналі — безпосередньо, інтерв’ю з Ньюеллом. В описі зазначається, що на каналі Залкар Салієв «ділиться інтерв’ю та історіями про спосіб життя успішних чоловіків з усіх куточків США». Таким чином він «допомагає молодим чоловікам з країн СНД краще зрозуміти американську культуру, спосіб мислення та соціальне життя» На LinkedIn сторінці Салієва вказано, що він навчається у Тихоокеанському університеті Сіетла, а YouTube-канал — його перше місце роботи. Також він вказав російську, киргизьку та турецьку, як рідні мови.

54 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів