👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вийти заміж за геймера ))

Перша порада: найближчий місяць займіться створенням свого нового портфоліо. Зробіть три роботи по 3D, які можна класифікувати як game ready 3d models. Важливо себе позиціонувати як 3д-художника / 3д-художницю саме для відеоігор. Ви маєте стати не «3d modeller» і не «3d Designer». Ви маєте дізнатися, як стати «3D Artist».

Друга порада: вивчіть pipeline game ready 3d models, якщо ще не знайомі з цим. Тут вам допоможуть навчальні курси (можу у особистих повідомленнях порадити деякі конкретні навчальні курси, які допоможуть стати 3D Artist, тут публікувати не буду, але у особистих повідомленнях можу дати деякі рекомендації, якщо напишите мені). Обов’язково завантажте собі ігровий рушій і імпортуйте свою модель у ігровий рушій. Просто подивіться, як вона там виглядає. Запустість анімації, якщо є.

Третя порада: використовуйте ArtStation для свого портфоліо. Ваше поточне портфоліо на figma для бірж фрілансу може і згодиться, але воно зовсім не зацікавить компанії з розробки ігор.

Четверта порада: знайдіть когось, хто обіймає посаду Senior 3D Artist і попросіть порад.

Так важко. Краще вже просто заробляти від тисячі доларів джуном по пітону, десь в б2б секторі...

Це також важко. Краще вже просто заробляти від мільйона долларів воєнкомом, десь в тцк секторі.

Ейчари, портфель 3д в фігмі це ред флаг чи ні?)

Коротше висновок: автора замінить АІ

Під вашим дописом на лінкедині з цією моделлю ви вказали що «I do not bring politics in 3D modelling».

При чому вона цим буквально принесла політику в 3D modelling. Тобто, це була не просто байдужість (яка вже в нашому світі свідчить про аморальність), а заява, активні дії на користь русні, обрання саме кровожерливого джерела, а не нейтрального.

Більш мерзенно було би тільки якби вона особисто запускала ці ракети, що бомблять Харків і казала «I do not bring politics into rocket launching».

Чи вважаєте ви доречним демонструвати в портфоліо модель персонажа з гри, пов’язаної з російськими розробниками?

непогано булоб побачити портфоліо

При всій повазі, але портфоліо в фігмі?) я вперше таке бачу (без негативу)

Переходьте повністю на artstation

Підписатись на коментарі