Друкований спротив. Збираю 36К грн на створення ферми 3D-принтерів для війська

Вітаю спільнота GameDev DOU! Раніше я публікував різні свої тексти присвячені іграми та навколо ігровим темам, але вже майже приблизно 9 місяців, як я долучився до Сил Оборони України і тому текстів стало менше, а як не іронічно став найбільшим за охопленнями став мій блог про проходження БЗВП.

Я несу службу в інженерних військах, і ми маємо майстерню — частину об’єднання інженерного корпусу «Бойові жаби», яка допомагає бойовим підрозділам БПЛА, забезпечуючи їх «холодним БК» (зібраними боєприпасами без бойової частини) та іншими корисними речами.

Одна з наших найбільших потреб — це вироби, що друкуються на 3D-принтерах. За місяць одне наше невелике виробництво отримує від ДрукАрмії та WinHub 300–500 кг друкованих виробів, але, на жаль, цього недостатньо. Тому зараз ми працюємо над створенням власної «ферми» принтерів.

Деталі збору

Тож я відкриваю збір для нашої майстерні на найкращу зв’язку — Bambalab P1P і A1 Mini. Вони друкуватимуть речі, які допомагають тримати фронт. Мета: 36 500 гривень.

Серед донатерів на Моно Банку розігрую вінтажні комікси (поки вони ще в мене є). Участь кожні 50 гривень = 1 шанс виграти 5-ку. Більше донат, більше шансів.

Реквізити

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/8zaM9pybUz
Номер картки банки 4441 1111 2593 4228
PayPal: [email protected]

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі