Видавничий директор Larian вважає, що Final Fantasy з покроковими боями може мати 10 мільйонів продажів і буде дешевшою в розробці
Видавничий директор Larian Studios Майкл Даус доєднався до обговорення концепції наступної Final Fantasy. Керівник згоден з фанатами, що створення покрокової бойової системи в наступній грі серії буде правильним рішенням. Clair Obscur: Expedition 33, показала, що «є аудиторія та попит» на подібні проєкти. На думку фахівця, в цьому випадку продажі FF можуть сягнути
Даус поділився думками на особистому акаунті в Х. Він пригадав, як грав у першу частину, і тепер вважає, що Square Enix варто повернутися до оригінального досвіду.
«Я багато грав в оригінальну Final Fantasy. І знаєте, я не намагаюся нікому сказати, що їм має подобатися, а що ні, але очевидно, що є аудиторія і попит на більш традиційний досвід FF», — заявив Даус.
На думку директора, продовження серії на кшталт перших частин може досягти більш як десяти мільйонів копій. Але за умови, що гра буде якісною і з оцінкою в районі 90 балів. Тоді вона матиме великі шанси на успіх.
«Я думаю, що справжня покрокова Final Fantasy з оцінкою 90 на Metacritic, з чудовою оригінальною історією та персонажами може принести
9-15 мільйонів продажів. Можна зробити бойову систему більш динамічною (як це вже було зроблено раніше). Однак бажання створювати [таку гру] має бути у самих розробників», — продовжив Даус.
Керівник навів приклад Clair Obscur: Expedition 33 «як гру цього жанру, яка може перевершити прогнози продажів». При цьому він вважає, що виробництво такого проєкту буде «менш витратним».
«Чи повинні всі Final Fantasy бути покроковими? Ні. Будь ласка, не вбивайте мене. Я просто кажу, що якщо ви хочете заробити багато грошей і повернути суть франшизи, зараз для цього хороший час», — підсумував Даус.

Остання покрокова Final Fantasy — це FFX 2001 року випуску. Далі Square Enix експериментувала з ММО і бойовою системою в реальному часі, яка була в нових частинах.
Нагадаємо, раніше ми писали, як Даус висловився на підтримку модів. Він вважає, що коли гравці мають вплив на проєкт, то роблять його лише кращим.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів