Як додати стрілу в коліно на Unreal Engine 5

Я записав відеоурок про те, як додати стрілу в коліно на Unreal Engine 5.

Це відеоурок зі створення універсального компоненту (Actor Component) для персонажа (Character). У цьому уроці ми навчимося, як прикріпити будь-яку модельку, тобто статичний меш (Static Mesh) до кістки скелетного мешу (Skeletal Mesh) нашого персонажу (Character).

А щоб було веселіше, я все показую на прикладі легендарного мему зі Скайріму.

Колись і мене вела дорога пригод, але потім мені прострілили коліно

Бажаю гарного настрою і чекаю на ваші коментарі!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

З сокетами зрозуміло.
Краще розкажіть, чи робляться системи з динамічними точками?

Бо сокети якось в очі кидаються.

Динамічна точка — це оффсет до сокета. Яким чином ви виберете точку офсету до сокета вже ваша проблема )

типу за адекватну ціну, окрім як працювати з сокетами — нічого іншого нема?
пригадую хоча б старий Pain Killer де можна було пригвоздити здоровезним кілометом кого завгодно за будь яку частину тила, наче як з регдолом, якщо мене пам’ять не підводить.

youtube.com/watch?v=...​kaR8?feature=shared&t=116

PS. відео доводить, що не підводить

Ну не хочеш від сокета — буде від рута, можна від якогось сабактора чи компонента, можна вибудовувати ієрархію сабекаторів чи компонентів як хочеться. Сокети — це як раз додаткова зручна штука, там де в юніті створюєш сабобжект, щоб просто до нmого щось чіпляти, в анрілі юзається сокет.
Можна насправді і більш динамічно: дивитись кістку в яку влучили і чипляти до неї з поточним офсетом, свічнеш в регдол та додаш імпульс — буде як в Pain Killer

Підписатись на коментарі