«Класна ідея». GSC натякнула, що в S.T.A.L.K.E.R. 2 може зʼявитися хардкорний режим

В майбутньому у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl може зʼявитися режим хардкорного виживання. Принаймні, українська студія GSC Game World розглядає варіант його реалізації. Однією з особливостей підвищеної складності стане відсутність інтерфейсу. Тобто користувачам доведеться багато в чому покладатися на свої знання гри.

На офіційному Discord-сервері S.T.A.L.K.E.R. деякі фанати почали просити GSC реалізувати хардкорний режим у другій частині. Користувачі навіть описали, які опції він має містити. Сюди входять вимкнений HUD, відсутні звукові ефекти, що попереджають про аномалії, зменшення кількості здобичі, підвищена вхідна шкода тощо.

Представники української команди відповіли фанатам. Розробники погодилися, що це гарна ідея. І цілком можливо, що в майбутньому вони додадуть в S.T.A.L.K.E.R. 2 такий режим.

«Це класна ідея, і я знаю, що деякі з наших розробників, наприклад, люблять грати без HUD, щоб помучити себе. Але ще зарано говорити, чи перейде ця ідея на наступний етап. Тож, давайте подивимося, на цю мить відповідь — NDA. Старий добрий класичний варіант», — відповіли в GSC.

Нагадаємо, нещодавно ми публікували добірку модів для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, які зʼявилися після виходу SDK. Деякі з них покращують ігрові елементи, а інші створені для сміху.

А ви б хотіли пройти S.T.A.L.K.E.R. 2 в режимі хардкорного виживання? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Смішно, поки не розроблять хочаб Alife 1.0 + адекватний бойовий ШІ а не те збаговане посміховисько рівня посередніх інді то немає навіть сенсу

Він і так уже хардкорний, коли HUD періодично не вмикається через баг, а довбаний розрекламований A-LIFE спавнить ворожу групу в екзачах або стадо з трьох кровосісів у тебе перед носом.

Нічого вже не спавнить. Все по точкам інтересу і де це відповідає легенді. В полі тебе кровососи вже не будуть заставати зненацька.

Хардкордний не хардкордний, а батл рояль можуть пробувати прикрутити

Я давній фанат сталкера і коли з’являється нові версії сталкер в мене постійно слабе залізо то я граю на мінімалках і то там fps вкатується в дно а че повірте ще той хардкор)

ще рік баги фіксити треба, який хардкорний режим

Та вон No Man’s Sky допиливали лет 7, и в итоге топчик вышел. Так что зачем спешить xD

Мені здаєтся важко дуже буде. Є моменти(з фаустом) коли лагає сильно, і дуже легко померти

А ви б хотіли пройти S.T.A.L.K.E.R. 2 в режимі хардкорного виживання?

Років 10 назад погодився би, а зараз точно ні. Нерви та час варто берегти!

Максимально згоден. Я тут якраз одну тактику проходжу, в якій після середини проходження баланс вийшов з чату. А вона ще й роуглайт. То я просто перемкнувся на одну складність вниз, щоб мати змогу перегравати бої. Гра стала вже більш-менш, хоча в фіналі там такого накрутили, щоб довелося сидіти декілька годин.

Підписатись на коментарі