Опитування про гру у телеграмі

По троху роблю гру у телеграммі «РПГ» гру з купой мобів, де у кожного боса буде своя історія, міфи. Будуть ранги і хочу зробити великій свеіт. От дуже цікаво. Наскільки ця ідея може зайти взагалі?

Є ще купа питань, якщо тут зберуться якісь люди буду радий і ідеям і хочаб просто своєю думкою

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

MUD? Я б пограв. Гарна ідея, хоча формат напевно вже і застарів.
Чат бота зробити такого технічно не складно, але муторно.

Не грав, я якщо цестно я більше фанат Monster hunter, Соулс лайк ігор і рпг типо Сао. Але обіцяю пройду її і скажу

В принципі так, не складно. Складно усі ідеї закинути туди) хоча ні. Саме складне це не сама гра а час щоб її зробити бо малооплачувальна робота, волонтерка, від пошуків грошей, закупки до пайки, це усе купа часу забирає. А ще треба тримати увесь цей час ідеї якщо немає змоги записати

Розмитий опис і немає чіткого бачення кінцевого проєкту. Як чорновик чи як хобі, то робити можна, але завершити такий проєкт просто неможливо, бо немає кінцевої мети. На мою думку, то не зайде і отримати прибуток скоріше за все неможливо. Але щодо популярності, то ніхто ніколи не знає цього напевне. Проводь більше досліджень, що цікавить людей. І задай собі запитання, скільки часу свого життя ти готовий витратити на це? Яких показників ти хочеш досягти, щоб вважати це успіхом? Показники можуть бути такі, наприклад: заробіток в гривнях, кількість запусків, кількість постійних гравців, про гру написали у пресі...

Здраствуйте. Я, Кирилл. Хотел бы чтобы вы сделали игру, 3Д-экшон суть такова... Пользователь может играть лесными эльфами, охраной дворца и злодеем. И если пользователь играет эльфами то эльфы в лесу, домики деревяные набигают нагибают солдаты дворца и злодеи. Можно грабить корованы... И эльфу раз лесные то сделать так что там густой лес... А движок можно поставить так что вдали деревья картинкой, когда подходиш они преобразовываются в 3-хмерные деревья. Можно покупать и т.п. возможности как в Daggerfall. И враги 3-хмерные тоже, и труп тоже 3д. Можно прыгать и т.п. Если играть за охрану дворца то надо слушаться командира, и защищать дворец от злого (имя я не придумал) и шпионов, партизанов эльфов, и ходит на набеги на когото из этих (эльфов, злого...). Ну а если за злого... то значит шпионы или партизаны эльфов иногда нападают, пользователь сам себе командир может делать что сам захочет прикажет своим войскам с ним самим напасть на дворец и пойдет в атаку. Всего в игре 4 зоны. Т.е. карта и на ней есть 4 зоны, 1 — зона людей (нейтрал), 2- зона императора (где дворец), 3-зона эльфов, 4 — зона злого... (в горах, там есть старый форт...)

Так же чтобы в игре могли не только убить но и отрубить руку и если пользователя не вылечат то он умрет, так же выколоть глаз но пользователь может не умереть а просто пол экрана не видеть, или достать или купить протез, если ногу тоже либо умреш либо будеш ползать либо на коляске котаться, или самое хорошее... поставить протез. Сохранятся можно...

P.S. Я джва года хочу такую игру.

Дуже влучно сказано) дякую, й справді це важливо і треба усе обдмірковувати) спробую з твоїх слів вилучити урок

Я на 100% впевнений, що не буде ніякої гри. Бо автор, скажемо так, занадто молодий і не розуміє у що вʼязався.

Ну чо, саме так з’явився Rain World

Звичайно, серед гімна можна знайти діамант. Але всі програмісти проходять стадію «я створю сваю саму круту в світі гру де будуть міфі-легенди-ло як у Міядзакі і ще більше і сама класна боївка і те і се» і т.п., далі ви зрозуміли. Як на мене — тут саме другий випадок, і аж ніяк не діамант :)

Хаха ну на рівень Міядзакі я тягну) я просто хочу зробити цікаву гру з моїх висновків та інших людей) не думаю що гра буде діамант но я дуже хочу спробувати

Якщо вийде — це круто, але здебільшого такі проекти нічим не закінчуються. Тобто, закінчуються тим, що автор закидує ідею. Я ось до чого.

Чув про цю гру але нажаль не грав((

Буде цікаво взагалі почути у людей і отримати якусь статистику, скільки грають в ігри у тг. Ніколи не грав :)

эх, раньше классная тема была в 90-00, книги-игры, забыл как они называются. они же и в пк-виде были, но это надо талант, чтоб продумать сюжет и развилки. но дико классная штука была

ты, видимо, п****ц молодой...

Ну Choose Your Own Adventure все знают. Но сейчас оно переползло на комп.
Или мутировало в Fallen London, The Silver Tree или King of Dragon Pass.

так і називалися — книги-ігри, ось обкладинка першої такої книги яку я купив на початку 90-х років:

і тільки через багато років взнав що Fighting Fantasy була створена Стівом Джексоном та Яном Лівінгстоном ще на початку 80-х років, але ж клята радянська цензура тоді вирішувала що перекладати, а що ігнорувати..

Якщо цікаво — ось тут я писав детальний топік і про свою текстову гру і про історію виникнення цього жанру і про особливості реалізації:
gamedev.dou.ua/forums/topic/49111

Згоден, клята радянська цензура і клята русня)) дякую, цікаво

Я повністю згоден з тобою) не знаю чи є у мене талант до цього але надеюсь що те що я колись дороблю зацінять))

Я так зрозумів що лор і міфи будуть згенеровані ші, по крайній мірі судячи з рівня писемності автора. Тоді постає проблема всього ші-контенту — навіщо мені тратити час щоб читати якусь цифрову лапшу, замість того щоб просто полежати і подьоргати пісюна.

Охх, я розумію але «ші» там чисто допомагає мені в деяких моментах по типу ідей що до статів Мобів-Босів. Історію, лор, мобів я буду прописувати сам як і їх історію, історію Босів, та світу. Просто коли займаєшся сам то по троху важкувато і мозок плавиться, ось для того мені і потрібен моментами Ші. Просто чому так вирішив? Бо все просто, я знаю пару ігор у Тг але вони нудні, бойовка така ж сама. Я ж хочу зробити складніше. Магія, предмети десь під сотню та й багато іншого

Про ігри в Телеграмі — не знаю, не стикався.

А ось приклад відомої інді гри з потужним лором та великим світом

Ще варто глянути лор:
* Rain World
* Outer Wilds
* Sunless Skies
* Planescape: Torment

А мені ще треба потім перевести гру, додати Польську, Ураїнську та Англійську мову, додати звуки та голоса монстрів. + нюанс який — що openAi платний і щоб зробити real-time у грі потрібно платити((. Але для початку треба зробити і вже потім сервер зробити-_____-

Як фігово коли додавш картинки а в бойовку а в тобі кидає error і все ламається))

Підписатись на коментарі