Запустив YouTube-канал «Геймдев За Кавою», де розповідаю про створення інді-ігор

Вітаю! Мене звуть Тернокс, я інді-розробник. Останній мій актуальний проєкт це STONKS-9800.

І нещодавно я створив канал на Youtube «Геймдев За Кавою», де ділюсь досвідом розробки і намагаюсь допомогти новачкам стати на шлях інді-розробника.

Чесно кажучи, мені часто дуже влом писати статті і вичитувати їх, тому набагато простіше сісти і щось наговорити в мікрофон у форматі подкасту, тому канал і з’явився.

Одразу скажу що мова не про якісь платні курси і взагалі вся інформація завжди буде у публічному доступі без якихось обмежень, тому, сподіваюсь, що не приймете це за рекламу.

Нещодавно також спробував вперше провести інтерв’ю з іншим розробником і вийшло двогодинне відео про створення RPG з Romanus Surt — розробником Ringlorn Saga та Dragon Ruins.

Попереду плани зробити відео про реєстрацію у Steamworks, створення гри з простою графікою, піар і, напевно, більше інтерв’ю.

Пропонуйте у коментарях також інші теми для відео, якщо вам щось цікаво.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі