«Важке рішення». Ніл Дракманн відмовився від участі в шоу The Last of Us після другого сезону

Ніл Дракманн обіймає посаду президента Naughty Dog. Паралельно він брав участь у створенні серіальної екранізації The Last of Us як сценарист, продюсер і режисер окремих епізодів. Проте після другого сезону керівник вирішив зосередитися на роботі в студії. Дракманн не буде залучений до знімання третього сезону, тому що повинен приділяти більше уваги майбутнім іграм своєї команди.

Про це стало відомо з допису на офіційному акаунті Naughty Dog в Х. Представники студії опублікували заяву, яку написав Дракманн щодо свого залучення в реалізацію серіалу.

«Я прийняв важке рішення відмовитися від творчої участі в шоу The Last of Us на HBO. Робота над другим сезоном завершена, а до початку значущої роботи над третім сезоном ще є час, тому зараз для мене настав правильний момент, щоб повністю зосередитися на Naughty Dog і її майбутніх проєктах, зокрема на написанні сценарію та режисурі нашої нової захопливої гри Intergalactic: The Heretic Prophet, а також на виконанні своїх обов’язків керівника студії та креативного директора.

Співпраця над створенням серіалу стала вершиною моєї кар’єри. Для мене було честю працювати разом із Крейгом Мейзіном над виконавчим продюсуванням, режисурою та сценарієм останніх двох сезонів. Я глибоко вдячний талановитому акторському складу та знімальній групі за їхній продуманий підхід і відданість справі адаптації The Last of Us Part I та продовження адаптації The Last of Us Part II», — заявив Дракманн.

Обидва сезони шоу мають високі бали від критиків на Rotten Tomatoes. Перший — 94%, а другий — 92%. А ось оцінки глядачів відрізняються — 62 та 37% відповідно. Глядачі гірше оцінили першу частину екранізації The Last of Us Part II. Однією з причин став відомий сюжетний поворот, повʼязаний з Джоелом та Еббі.

Нагадаємо, раніше ми писали, як Ніл Дракманн відповів на критику Intergalactic: The Heretic Prophet. На думку керівника, «потрібно робити те, у що віриш», тому він не збирається слухати хейтерів.

А ви дивилися серіал? Чи сподобався вам другий сезон? Як гадаєте, чи повʼязаний відхід Дракманна з відгуками користувачів? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Хвилюється за Intergalactic ψ(`∇´)ψ

Підписатись на коментарі