«Можливо, колись її дороблять». За останні тридцять днів S.T.A.L.K.E.R. 2 має рейтинг у Steam 66%
За останні тридцять днів у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl побільшало негативних рецензій. Гра має «змішаний» рейтинг за місяць, хоча загальний все ще «дуже схвальний». При цьому кількість критики останнім часом зросла, і нерідко її висловлюють українські користувачі.
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримала 1133 користувацькі рецензії в Steam за тридцять днів. З них 66% — позитивні, а 34% — негативні. При цьому загальний рейтинг кращий — 81% проти 19%.

Більшість скарг користувачів стосуються технічного стану проєкту. З моменту релізу шутера пройшло понад пів року. За це час GSC випустила десяток оновлень, і деяких з них були масштабними. Проте S.T.A.L.K.E.R. 2, на думку деяких рецензентів, досі не можна назвати відполірованою грою. Нижче наведено декілька прикладів негативних відгуків.
«Можливо, колись її дороблять, почекаємо роки три», — IceMax.
«Я дуже вас прошу, тричі подумайте перед покупкою цього ігровмістного продукту. Якщо не грали в оригінали — пройдіть їх, якщо грали — перепройдіть ще раз, але не давайте грошей тим, хто намагається вам продати абсолютно жахливу гру, граючи на вашій ностальгії. Не повторюйте моїх помилок», — HENTAIBOHDAN.
«Через пів року все ще сумнівно. Пів року після мого проходження на релізі, і я не бачу значного прогресу після такої кількості патчів. Скільки я читав захоплених постів про те, як гра стає все кращою і кращою, але, пройшовши майже все, я бачу ту саму гру, що й у листопаді
2024-го. Ні, безперечно, дещо покращилося, але щоб кардинально — такого я не помітив», — Shock.
При цьому позитивних рецензій все ще більше. Люди продовжують хвалити гру за масштаби, атмосферу, графіку та інші аспекти. Ось декілька прикладів відгуків від задоволених покупців.
«Дякую GSC Game World за S.T.A.L.K.E.R. 2. Це більше, ніж гра — це культурне явище, пронизане атмосферою, болем і надією. Українська душа, вкладена в кожну деталь. Рекомендую всім, хто хоче відчути почуття свободи та просто відпочити», — NYX.
«Цікава історія. Ідеальна фізика. Дуже захоплива гра. Настійно рекомендую», — vitalii.lazorenko.
«Гра доволі хороша. Так має свої мінуси, але в загальному вона на 5 з 5. Весь той період життя, який я чекав на продовження. того вартий. Чекаю майбутні DLC і продовження. Надіюсь Зона стане набагато більшою», — Domashniy.
Нагадаємо, нещодавно ми писали, що GSC випустила SDK, який дозволить створювати моди для S.T.A.L.K.E.R. 2. Однак для його встановлення необхідно мати 700 Гбайт на SSD.
57 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів