Деякі користувачі вважають, що 360 гривень для української інді-гри — це надто дорого. А як ви думаєте?
В Х розгорнулася дискусія про вартість українських інді-ігор. Один з блогерів опублікував відгук користувача, в якому йшлося про 360 гривень як надто високу вартість для проєктів від вітчизняних незалежних розробників. В коментарях деякі люди з цим погодилися, а інші вказали на необхідність підтримати український геймдев.
Обговорення розпочалося з публікації журналіста та блогера Микити Казимирова. Він виклав скриншот з коментарем від користувача під псевдонімом Stepan, опублікованим під оглядом Through the Nightmares.
«Гра крута. Нижче думки вголос. Мені сподобався стиль і механіки в перших відео, які я побачив ще році у 2022. Додав у вішліст. Планував купити, не так щоб пройти, бо я казуальний гравець, а просто підтримати якісне українське. І от вона вийшла. І я не куплю. Бо 360 грн для інді дорого, на мою думку. Це вже вартість торішніх ААА-ігор на розпродажі.
Я вже це бачив з Puzzles For Clef. Гарна, пропрацьована гра. Вийшла з прайсом 300 грн. 100 рецензій за рік. А може, за умовних 149 грн продалась би краще, була б підхоплена твітером, як це було з Titan Chaser. І на фоні вдячних рецензій і ажіотажу серед українців помічена вестернами та цільовою авдиторією. 300 копій по 150 грн принесли б розробникам більше ніж 100 по 350», — написав Stepan.
В коментарях під дописом люди почали висловлювати різні думки. Дехто погодився з цим користувачем, але більшість вважає ціну в 360 гривень цілком прийнятною для інді.
«Серйозно? 360 грн за українську інді це до*уя? А він взагалі дивився ціни на інші інді? Там теж чомусь за 149 гривень кожну гру ніхто не продає, цікаво, чому ж», — відповів блогер Дарк Валерійович.
Найкращі коментарі пропустити