Китайські розробники рекламують Delta Force в TikTok під російську пісню з пропагандистським мотивом

Delta Force — торішній тактичний шутер від китайської студії Team Jade, яка належить Tencent. Проєкт містить сюжетну кампанію та мультиплеєрний режим. Нещодавно користувачі помітили рекламу шутера в TikTok. У ній демонструвалися ігрові кадри під російську пісню з пропагандистськими мотивами. Трек місить слова «наша раша, Америка пар*ша».

Інформацією поділився користувач Reddit під псевдонімом Confident-Fix-5006. Він побачив рекламу Delta Force з російською піснею в TikTok.

«Побачив рекламу гри Delta Force, в якій використовується пісня з фразою „раша раша — держава наша, Америка пар*ша“. Це не просто крінж. Це типова рашистська пропаганда, яку шерять в TikTok і телеграм-каналах. Якщо це не випадковий трек, а свідоме рішення — значить, розробники підтримують наративи країни-агресора», — написав Confident-Fix-5006.

В коментарях люди вважають, що китайські розробники свідомо таргетують таку рекламу на російську аудиторію. Тому що в ролику також демонструється оперативник з рф, присутній в Delta Force.

Нагадаємо, в шутері показані події під час громадянської війни в Сомалі у 90-х роках минулого століття. До релізу китайські розробники запевняли, ніби проєкт не намагається «сформувати думку» про американських військових.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Та ладно, китай та росія це ж як два брата акробата вже , чого дивуватися)

Насправді все дуже та дуже неоднозначно. У них рівень довіри може трохи (саме ТРОХИ) вашій ніж Китаю до штатів.
Ось послухай таке, і почитай книгу за посиланням щоб розібратись глибше якщо цікаво www.powervertical.org/...​025/06/13/the-china-file

«Всьо ніадназначна🤓☝️». Для людей з IQ > 10 все абсолютно зрозуміло. Україні мавіки не продають, росії — постачаються. Бронетехніка та електроніка постачається. Економіка підтримується. Що тут неоднозначного, альтернативно обдарована людино?

Аргументи проти тих що навели хоча б в наданому покдаксті чи в книзі Empires of Eurasia: How Imperial Legacies Shape International Security будуть?

Не будуть, для того, щоб бачити очевидне, мені не потрібен чийсь розум, свого вистачає, на відміну від тебе.

Так, люди з IQ > 10 завжди сумніваються а чи дійсно те що вони бачать є очевидним. Чи дійсно та інформація що є в твоїй бульбашці є абсолютно повною щоб робити якісь об’єктивні висновки? Чи є та інформація на 100% правдивою або щось спеціально замовчують (можливо навіть із благими цілями але все ж замовчують). Або ж просто це суспільна думка, а не об’єктивна реальність?
Для людей з IQ > 10 важливо знати об’єктивну реальність якою б не зручною вона не була та навіть якщо ця реальність здається максимально не вигідною в інформаційній війні.
Коротше чого я це розпинаюсь. Я ж не хочу нікого ні в чому переконати. Просто ділюсь цікавою інфою що нарив. А далі самі вирішуйте що робити з нею.

Реально, оце я йолоп, рашка стріляє ракетами, катує українців, вбиває десятками тисяч — але це ж не обов’язково означає, що вона нам ворог!!!! Це всього лиш суспільна думка, а не

об’єктивна реальність

ВСЬО НІАДНАЗНАЧНА

Так ти йолоп.

Перший комент цієї гілки про рашка/китай лєпщі друзі, я кажу що це не зовсім так і надаю пруфи, ти кажеш що фігня це все і не буду читати бо і так вумний і ще прилітаєш ось це

Реально, оце я йолоп, рашка стріляє ракетами, катує українців, вбиває десятками тисяч — але це ж не обов’язково означає, що вона нам ворог!!!!

До чого воно взагалі до цієї гілки?

Немає сенсу пояснювати щось хлопчинам типу тебе, те саме, що кацапу щось доказувати

Це кампанія про сомалі 90х? Бо в екстракшені і мультиплеєрі якась технокорпорація і оперативник луна з кібердроном. Буквально нам кажуть в екстрашн моді «сінь хуань, хватай африканські запаси!». Там ще й якогось стахановця китайського тобі на комп ставлять. Сміття одним словом.

Ага, саме кампанія.

Поправка новий Дельта Форс аркадний шутер не тактичний)

Схоже, там кампанія і мультиплеєр дуже різні.

Підписатись на коментарі