Дорожче, ніж в США. Вартість Borderlands 4 на ПК в Україні починається від 3000 гривень і досягає 5559

2K Games відкрила попередні замовлення Borderlands 4. Завдяки цьому стало відомо, що видавництво повністю відмовилося від регіональних цін в українському сегменті Steam. Вартість проєкту складає 2999 гривень, і це лише за стандартне видання. Є також версії, які коштують ледь не вдвічі більше.

Borderlands 4 вийде 12 вересня, але попередні замовлення відкрили на три місяці раніше. Окрім стандартної версії за три тисячі, 2K Games пропонує ще два видання. Deluxe вартує 4299 гривень, а Super Deluxe — 5599 гривень. До складу обох версій входить додаткова косметика. А Super Deluxe також містить доступ до майбутніх доповнень.

Стандартна ціна Borderlands 4 — $70. Якщо конвертувати за поточним курсом, то виходить приблизно 2910 гривень. Тобто від регіональної ціни 2K Games вирішила відмовитися і навіть накинула зверху 89 гривень. Однак це стосується саме українського ринку, тому що в багатьох країнах гра вартує дешевше.

Згідно з сервісом SteamDB, у 29 державах ціна Borderlands 4 менша. Навіть в США вартість вказана нижча на 3%. За вартістю Україну поставили в один ряд з Австралією та Новою Зеландією. Дорожче гра коштує лише в Євросоюзі, Великій Британії, Швейцарії та ще декількох країнах.

Нагадаємо, раніше навколо потенційної ціни Borderlands 4 розгорівся скандал. Один з фанатів написав, що не варто продавати стандартну версію шутера за $80. А керівник Gearbox Software Ренді Пітчфорд відповів в дусі «справжній фанат знайде кошти». Після цього на студію посипалася критика навіть від інших розробників. Зрештою Borderlands 4 коштуватиме $70.

Спільното, цікаво дізнатися, чи купуєте ви в наші нелегкі часи ігри за повну вартість на релізі? Якщо так, то які саме? Розповідайте в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я з 2015 купую ігри в steam.
Але з такими цінами прийдеться йти в «зелений магазин».
Бо третя частина м’яко кажучи була повним лайном.
І абсолютно невідомо з чого зліпили четверту.

Третя була така ж як друга і перша. Чому лайном? Аргумении?

Таке ж лайно, як і перша і друга частини, згоден

Перша частина затягнула надовго.
Було цікаво та й сюжет був непоганий.
Досить незвичний графоній це була прям фішка гри.
Плюс лутер-шутер прикольно зробили.
Друга була більше як повтор.
Третю взагалі незрозуміло нафіга робили. Я вже не кажу про всякі проміжні частини між другою та третьою.

Пффффф.....почекаю півроку, заберу в епіккстор зі знижкою

Я купляв deluxe edition Duing ligte 1 2 .і Duing light rhe beats мені подарували але з бордою таке не працюе почекаем скидок .

Куплю коли пройду 3 і вмпустять всі длс і почекаю розпродажі за 200 грн

Так вони ж шпигують за гравцями. Хтось серйозно буде платити за це?

Лмао. В гташкі так само, але всім однаково?)

Негоже, могли б і додати локалізовану ціну для України.
Почекаю поки ціна опуститься вдвічі. Ще й як бонус, до того моменту пофіксять всі критичні баги і випустять DLC

Два вибори або на знижках, або взагалі зелений благодійний магазин. Я навіть не пам’ятаю, щоб в русні при доларі в 50 фублєй були тоді такі ціни на ігри, це взагалі...
Я б взагалі не купував за такі гроші ігри в якої немає української мови, але мажорних гоїв у нас не мало. Я б ще зрозумів якби там була українська мова, але це просто здирництво.

Borderlands 1 це одна з тих ігр яка змінила і розширила мій світогляд. Після того як я її дропнув, я зрозумів що більшість ігр з відкритим світим не коштують навіть часу який я на них маю витратити. Дуже корисний досвід, скільки років пройшло, а я все ще за (рідкісними виключеннями) не граю в опенворлд.

Ви навіть не розумієте як це працює, але розказуєте про це з таким видом, як будто ви велику експерти. Ця сума складається від вартості долара та конвертації. Там дуже складна схема і від цього з’являються такі ціни. Вважаю різницю до 100 гривень невеликою різницею, бо у деякий країнах різниця ще більша.
І треба радіти, що наша країна не бере за основу вартість у євро, як в деяких країнах.

Я знаю як це працює і така ціна для нашого регіону — це повна маячня.

Власне, від 2K нічого іншого чекати і не варто. Це їхня послідовна політика — ніяких регіональних цін Україні, взагалі ніяких бонусів, послаблень, локалізацій і т.д.

Mafia: The Old Country стане першою грою виданою 2K з українською локалізацією. Сподіваюся й не останньою. Проте слід зауважити що у тій самій грі також буде й свинособача та ще й з дулбяжем. Бідолахи виживають як можуть)

Mafia: The Old Country стане першою грою виданою 2K з українською локалізацією. Сподіваюся й не останньою.

Це не заслуга 2К, а Hangar 13 Czech. Тому сподіватися, що 2К буде часто робити нашу локалізацію не варто. Чехи просто підтримали нас, вони люблять це, Kingdom Come: Deliverance 1 та 2 те ж мають нашу локу.

Час покаже. Звичайно у великих проектах накшталт GTA 6 чекати титрів нажаль не варто, але у менших цілком можливо й будуть.

Підписатись на коментарі