Наративний директор The Witcher 4 запевнив, що гра створюється з «енергією драйву», яка панувала при розробці «Відьмака 3»
Філіп Вебер працює в CD PROJEKT RED з 2013 року і зараз обіймає посаду наративного директора The Witcher 4. Він розповів, що у студії панує та ж «енергія драйву», яка відчувалася при розробці минулої частини. Команда також опирається на філософію «Відьмака 3», однак вона намагається й додати в серію нові елементи. У CDPR не хочуть просто копіювати успішну третю частину.
Вебер поспілкувався з журналістами GamesRadar+. Він описав розробку The Witcher 3 як «гарний творчий хаос». Тоді члени команди виконували те, що було потрібно, незалежно від посади. Саме така своєрідна атмосфера панувала в студії. Зараз ця «енергія драйву» теж відчувається в стінах CDPR.

«Іноді я просто кажу: «Зробіть це. Зробіть це по-своєму. Зробіть це так, як ми робили раніше!» — сказав Вебер.
Далі наративний директор пояснив, що має на увазі відданість філософії третьої частини. Команда хоче зробити The Witcher 4 такою ж якісною в різних аспектах.
«Ми хочемо віддати належне спадщині [The Witcher 3], взявши за основу філософію, яку ми мали під час роботи над The Witcher 3 — як створювати гру, як дійсно піклуватися про різні речі, як розповідати історії — і зберегти її.
Водночас «є [також] нові питання, на які ми хочемо відповісти, тому що це має бути справжнє продовження, а не просто повторення того, що ми робили раніше. І я думаю, що насправді [йдеться] про те, щоб спробувати знайти здоровий баланс між рухом вперед і випробуванням нових речей», — підсумував Вебер.
Нагадаємо, на State of Unreal 2025 CDPR опублікувала технічну демонстрацію The Witcher 4. А пізніше розробники підтвердили, що у всіх роликах використовувалася модель Цірі, взята з третьої частини. В неї внесли лише дві зміни, й одну вже встигли прибрати.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів