За чутками, CDPR випустить нове доповнення до The Witcher 3. Хотіли б повернутися в гру?

В кінці травня CD PROJEKT RED випустила фінансовий звіт, в якому йшлося про розробку девʼяти проєктів. Три з них поки що навіть не анонсовані. А нещодавно зʼявилися чутки, що одна з таємних ігор, які готуються в стінах студії, — це третє доповнення до The Witcher 3: Wild Hunt. DLC нібито має вийти вже наступного року.

Інформація надійшла від популярного польського блогера Ремігіуша Мачашека. Нещодавно він випустив подкаст, в якому розповів про створення доповнення до «Відьмака 3».

«На основі зібраної нами інформації, неанонсований проєкт від CD PROJEKT RED, який розробляє Fool’s Theory, є сюжетним DLC до The Witcher 3. І ця інформація була підтверджена кількома незалежними джерелами», — заявив блогер.

За словами Мачашека, реліз доповнення заплановано на 2026 рік. Однак точні терміни поки не встановлено, і його можуть відкласти. Студію Fool’s Theory сформували колишні фахівці з CD PROJEKT RED, які працювали над серією «Відьмак». Саме їм довірили роботу над майбутнім розширенням.

«Тепер дуже важливий момент. Ми маємо відокремити те, що ми знаємо, від того, чого ми не знаємо. Ми знаємо, що це DLC для The Witcher 3. Я маю певну інформацію, що найраніший термін релізу встановлено на наступний рік, однак я не можу цього підтвердити. Ми також маємо приблизне уявлення про порядок випуску [проєктів]: спочатку моди для консолей, потім DLC для The Witcher 3, потім The Witcher 4, а потім ремейк The Witcher 1», — додав Мачашек.

Блогер зазначив, що має обмежені відомості про майбутнє доповнення. Він не знає, яким буде наповнення в аддоні, і скільки вартуватиме проєкт на релізі.

Нагадаємо, CD PROJEKT RED привезла на State of Unreal технічне демо The Witcher 4. У ролику немає кадрів реального ігрового процесу, але він показує якість, яку прагне забезпечити студія.

А ви б хотіли повернутися у світ третього «Відьмака» з новим доповненням? Як гадаєте, чи справді CDPR випустить DLC? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ох, знайти б час для цього. Персонал девелопмент вже став рутиною.

Я скоро відсвяткую власне 10-річчя з останнього проходження Відьмака 3. Я його пройшов майже на 100% ще до появи першого сюжетного ДЛС й більше не повертався до гри

клюшка для гольфа вже на підході..

Підписатись на коментарі