Коджіма заявив, що завжди думає про «більш дивні» ігри, але не може їх створити, бо тоді його студія збанкрутує

Знаменитий геймдизайнер Хідео Коджіма розповів, що хотів би створювати «більш дивні речі». Директор Kojima Productions вважав, ніби зможе реалізовувати будь-що, коли заснує власну незалежну компанію. Але це не так. Тепер він повинен дбати про фінансове становище команди. А його дивні ідеї можуть не продатися, і тоді студія збанкрутує.

Такими думками Коджіма поділився в нещодавньому інтервʼю з GQ на честь близького релізу Death Stranding 2. Геймдизайнер заявив, що не може надто сильно ризикувати з втіленнями нестандартних ідей. Він повинен думати й про прибутки від проєкту.

«Я нервую. Я відчуваю поспіх. У мене ще є багато речей, які я хочу зробити — які я повинен зробити. Я думав, що зможу зробити все, якщо буду незалежним, але насправді я не можу. Я завжди думаю про інші, більш дивні речі, які можна створити. Але якщо я це зроблю, а вони не продадуться, то моя студія збанкрутує. Я знаю всіх співробітників. Я знаю сім’ї співробітників. Я несу цей тягар на своїх плечах», — розповів Коджіма.

В інтервʼю він також пригадав, як тяжко захворів під час пандемії COVID-19. Тоді геймдизайнер зрозумів, що має обмежений час. Коджіма почав інакше дивитися на те, як повинен його провести.

Саме після хвороби він вирішив створити Physint — шпигунський трилер, який розробляється в партнерстві з Sony. Геймдизайнер зрозумів, що багато людей хочуть побачити від нього гру, схожу на Metal Gear.

Нагадаємо, раніше Коджіма розповів, чому не хоче, щоб над одним проєктом працювало більш як 150 людей. Це повʼязано з історією про древніх пастухів.

А ви як гадаєте, яка з ігор Коджіми найдивніша? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Самою консистентною річчю, яка була в його кожній грі і яка була заблокована іншими членами команди, це була педофілія.

щось якось складно знайти подібне в інтернеті.
може у вас знайдуться хоча б якісь посилання?

Ну, в основному купа ревю і опіній з ютубу на ранні ігри типу snatcher та policenauts та фактоїди типу «в мгс меріл мало бути 12 років і вона була відсилкою до наталі портман з леона кілера, підняв до 18 тільки тому що йоджі шінкава наполіг що дванадцятирічна дівчинка буде мати труднощі з дезерт іглом».

Це ж треба мати уяву, щоб додуматися до такого 🤦

Маленький, якщо в тебе проблеми із розумінням стосунків між батьком і донькою, то звернись до відповідних лікарів щоб вилікували твій трампізм

???
Це відсилка до того що в policenauts головний герой єбе дочку своєї колишньої жінки, чи це така інтерпретація леона кілера, фільма натхненного стосунками тридцятирічного бессона і його неповновнолітньої майбутньої жінки.

Підписатись на коментарі