Вийшло демо української антиутопічної гри «Міністерство Правди: 1984»

Вітаю, громадянине!

Із захопленням інформуємо Вас, що False Memory Dept. випустило демоверсію гри «Міністерство Правди: 1984» у Steam.

Розділ: антиутопічний симулятор тоталітарного суспільства

Джерело: інструкція № 1984 видана Дж. Орвеллом

Очікувана дата випуску: 3 квартал 2025 року

Платформа: https://store.steampowered.com/app/3653500/MINISTRY_OF_TRUTH_1984__Demo/

Примітки:

— Сюжетно-орієнтований досвід

— Унікальна система контролю мислення

— Безліч головоломок та міні-ігор

— Анімовані комікси

— Кожна дія — це вибір, який має значення

— Різні кінцівки

Необхідна дія до виконання: пограти у Демо і поділитись враженнями

Пам’ятай, Старший Брат стежить за тобою!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дуже дивна гра. Книжка, настільки морально важка і виснажлива, що для тих хто прочитав, в гру грати не захочеться

Сподіваюсь розробники знаходяться закордоном, бо інакше можуть бути «потужні» наслідки 👀.

Не знаю як розробники, а такий дурний коментар точно тільки з-за кордону можна було написати

не зовите меня играть, если там нет «ухода от облавы тцк», «бунта на ДВРЗ» и «прохождения влк учетным психом»

ага, звичайно ж 🥲

Звісно що Іпсо!
ТЦК ввічливо та повністю в рамках закону допомагає громадянам дістатися центрів комплектації. ВЛК швидко та кваліфіковано перевіряє здоров’я громадян та визнає їх придатними. Тільки придатні і здорові громадяни, добровільно та без жодного примусу, виїжджають до навчальних військових таборів.
Усі хто думають інакше — скоюють думкозлочин і повинні бути покарані! Старший Брат дивиться на тебе! ;-)

Там концентраційний табір, де тцк людей утримує.

тільки мені одразу згадалось мінцифри?

Нє, ще деяким невігласам, які не читали роман

Проходить 12 років
@
Українчики винаходять Papers, please

А чим погано? Краще грати в своє.

Грати тільки тому що «своє» — це вже меншовартість чи ще ні?

Якщо воно своє і хороше, то чому не грати?

Краще грати в своє.

О, цитата фтему :-)
"Я жив у дуже бідній сім’ї. Якби я не народився хлопчиком, мені не було б з чим грати."©Родні Денджерфілд

Те саме що ляпнути при виході сталкера 2 «проходить 32 роки @ українчики винаходять doom». Тільки б какахами покидатись.

Гра схожа на Papers, please тільки вайбом. Все інше то геть інакше. Механіки, історія, реалізація. Є такий жанр — називається «симулятори». Ось це воно

Підписатись на коментарі