«Люди стурбовані ціною на яйця». Експродюсер Rockstar пояснив, чому вирішив зробити 20-годинну гру і продаватиме її за $60
Леслі Бензіс, колишній продюсер Rockstar Games, зараз очолює власну студію Build a Rocket Boy, яка готується випустити дебютну гру — MindsEye. На думку керівника, в інтерактивних розвагах не повинен бути контент-заповнювач. Саме тому його команда вирішила створити концентрований екшен тривалістю 20 годин. А ще директор розуміє, що зараз нестабільна економічна ситуація. Люди турбуються через «ціну на яйця», тому вартість MindsEye становить $60.
Бензіс поспілкувався з журналістами GamesIndustry. Однією з тем розмови стали масштабні ігри тривалістю понад сто годин. На думку директора, користувачі хочуть отримати цікавий контент, а не витрачати час на щось, створене виключно для прикриття пустого простору.
«Я не думаю, що в іграх може бути контент-заповнювач. Я думаю, що люди хочуть м’яса, і вони хочуть картоплі. Ми намагалися зробити якомога більше м’яса, якщо це має сенс», — пояснив Бензіс.
Він заявив, що MindsEye можна пройти за 20 годин. Це буде більш лінійний екшен у кіберпанковому світі. Керівник вважає таку тривалість «непоганою для гри».
«Дані також показують, що не все люди грають у великі ігри. Більшість користувачів — 60% або 70% людей — насправді не грають в ігри до кінця. Тому, коли ви щось робите, я б волів [...] [щоб] ви отримали повний досвід від початку до кінця, а не створювали
200-годинну гру. Створюйте щось, що можна закінчити, але з деякими побічними речами, які заповнять всесвіт», — додав Бензіс.
А в питанні ціни керівник послався на ситуацію з яйцями в США. Протягом весни вартість цього товару сильно зросла через дефіцит. На думку Бензіса, зараз люди ощадливіше витрачають свої кошти.
«Щодо ціни, світ перебуває в кумедному становищі. Люди стурбовані вартістю яєць. Тому співвідношення ціни та якості, я думаю, люди цінують, коли настають важкі часи», — підсумував Бензіс.
Нагадаємо, раніше ми писали, як співдиректор Build a Rocket Boy Марк Герхард заявив, що негативні відгуки про MindsEye кимось проплачені. На його думку, це роблять люди, які хочуть завадити успіху Леслі Бензіса.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів