Актриса озвучення з Dragon Age: The Veilguard заявила, що «сильна гра» провалилася через «поганих людей в інтернеті»

Алікс Вілтон Ріган озвучила жіночу версію героя-інквізитора в Dragon Age: Inquisition та Dragon Age: The Veilguard. Актриса заявила, що «абсолютно спустошена» через провал гри. На її думку, деякі користувачі бажали цього ще до релізу. І саме через «поганих людей в інтернеті». Проєкт не досягнув очікуваних показників.

Ріган поспілкувалася з виданням IGN. Як сказала актриса, Dragon Age: The Veilguard отримала «неоднозначну реакцію» серед аудиторії. А деякі люди хотіли, щоб гра провалилася, або хотіли, щоб [BioWare] провалилася«. І Через це вона почувається спустошеною.

Актрисі подобалася роль інквізиторки. Ріган сказала, що весело проводила час в цьому образі. Хоча вона не вірила в повернення персонажа у Dragon Age: The Veilguard.

«Я відчуваю себе абсолютно спустошеною, тому що BioWare як студія отримала таку змішану реакцію на гру. Я особисто вважала, що це дійсно сильна гра. Я думала, що це [звичайна] BioWare, але це більше за BioWare.

Я також думаю, що багато людей хотіли, щоб вона провалилася, або хотіли, щоб [BioWare] провалилася, або тому, що вони просто дуже погані люди в інтернеті, яких, на жаль, дуже багато, як ми з’ясували», — заявила Ріган.

Зараз Dragon Age: The Veilguard має рейтинг 69% на сторінці в Steam. А всього через два місяці після релізу на гру діяла знижка 35%.

«Люди нападали на гру ще до її виходу. Це просто смішно. Як можна судити гру, книгу, фільм, телешоу ще до того, як вони вийшли? Ви не можете. Це ідіотська позиція.

Я завжди хотіла бачити, як колектив BioWare процвітає, тому що я його обожнюю. І що б вони не робили далі, я не сумніваюся, що їхні таланти будуть щедро винагороджені. Нам дуже пощастило, що в майбутньому ми отримаємо від них ще більше золотих [ігор]», — підсумувала Ріган.

Нагадаємо, ще в січні стало відомо, що Dragon Age: The Veilguard лиш наполовину виправдала очікування Electronic Arts. Однак вона отримала звання гри року від The Times і номінацію на престижну літературну премію «Г’юґо».

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Гра лайно, робіть і далі ігри нон байнері і для дурників якім по 50 раз потрібно нагадувати як звуть антагоністів.

Не фанат серії. Граю в Балатро☺️

Виявилось «So, i am nonbinary» не дуже й продається)

Dragon Age: The Veilguard заявила, що «сильна гра» провалилася через «поганих людей в інтернеті»

Та там вся серія ніколи толком нормально і не продавалась. А росточки еа шизи проявлялись ще в інквізиції. Драгон ейдж просто невдала серія, а так, як еа іншої нема, пришлося робити веілгард. Впринципі гра на тверду троєчку на що і натякає оцінка в 69% в стімі, як єдина об’єктивна оцінка. Проплачені обзори від «ігрової преси», які вилизали гру в усіх місціях нічого не поміняли. При чому з веілгардом вийшла дивна ситуація, коли оцінка по стіму вища, за оцінку юзерів на мета. Тіпа в стім 69% позитивні тобто 7 із 10 та сама mixed оцінка, а на меті 2.6 на пк, 3.9 на пс5 і 4 на боксі. Тобто справжні геймери які грають в ігри, гру оцінили краще, ніж ті хто просто ставить оцінки на сайтах по роликам альтрайтів з ютубів не купуючи гру, а в стімі все ж треба купити гру для відгука, а масової покупки хейт комента і рефанда там не було на графіку. Ну і так від себе гра ну нормальна, ні риба, ні м’ясо.

Та там вся серія ніколи толком нормально і не продавалась

наведете проривні продажі в ті роки що помітно більші за цю гру?
з того що видає гугл при першому запиті
1 частина, 2009 рік — 3.2 мільйона (хз за який час)
2 частина, 2011 рік — більше 2 мільйонів (за перший місяць)
3 частина, 2014 рік — 12 мільйонів (хз за який час)

Драгон ейдж просто невдала серія

я так розумію що в вашому ніку закладене якесь приховане посилання?)

зрозумійте мене правильно — я не є фанатом серії, але отак от з ноги залетіти і таке стверджувати — ну, якби, цейво..

І це продажі? Продажі це у скайріма, який продався 60 мільйонів копій, і досі регулярно продається, причому по декілька разів. 3 мільйони копій, в 2009 на самому піку популярності фентезі, це рівень відьмака 2, який продався 2 мільйони копій, тільки відьмака робили ноунейм поляки, по ноунейм франшизі, а тут гру робила «легендарна» біоваре з видавництвом ЕА. До слова третій відьмак, який вийшов сирим і недоробленим, всього через півроку після інквізиції продався в 50 мільйонів копій.

Ви вже мислите як Take-Two, яка була незадоволена продажами RDR 2 після GTA V)) Так, це гарні продажі — не всі гроші світу, але доволі небагато ігор продаються понад 10 мільйонів копій тиражем. Ви ж просто берете за приклад самі вершки. Якщо рівнятися на них, краще взагалі нічого не робити, бо шанси продати 60 мільйонів супер мізерні.

та там навіть вершки вершків.
в січні 2014 у скайріму було 20 мільйонів продажів, через 3 роки і декілька місяців після старту продажів.

In its first week of release in 2011, The Elder Scrolls V: Skyrim shipped over 7 million units. Within the first 48 hours, the game sold over 3.5 million copies. By December 2011, Skyrim had sold 10 million copies. By January 2014, it had reached 20 million sales.

звідкіля ви ту інфу брали про 60 мільйонів копій?
коротше думаю можна не продовжувати, дякую за увагу

Продажі це у скайріма, який продався 60 мільйонів копій

Скайрім — це якщо що вже 5 частина, без рахунку спін-оффів. Серії TES вже 30+ років.
Порівнювати нове IP з старим та легендарним просто смішно.

До слова третій відьмак, який вийшов сирим і недоробленим, всього через півроку після інквізиції продався в 50 мільйонів копій.

До слова, перший відьмак продався тиражом 1 мільйон копій. Друга частина — 1.7 мільйонів копій.
І третій відьмак не продався тиражом в 50 мільйонів копій після DAI, про 50 лямів копій заява була в 2023 році.

Є факти, відьмака досі активно купують, а да кусок гівна, який нікому не треба.

Факти, то є, але у вас вони спотворені, бо ніякий Відьмак не продався через півроку після DAI тиражом в 50 мільйонів 😂

вони просто дуже погані люди в інтернеті

нарід не той)

Люди нападали на гру ще до її виходу. Це просто смішно. Як можна судити гру, книгу, фільм, телешоу ще до того, як вони вийшли? Ви не можете. Це ідіотська позиція.

тобто анонсувати і починати рекламувати гру за 2 роки до виходу — це Ок, а критикувати — не Ок. пойняв, прийняв)

Та норм гра з сюжетом, норм бойовкою. Мені набагато більше DA сподобався ніж BG3 з її зламаною бойовкою, де можна гру пройти, а ворог навіть перший хід зробити не встигне.

Або гра просто нецікава, та й по тому. По трейлерам, по геймплею вона нічим не чіплає гравця. Виглядає як дженерік ігровмісний продукт від сучасоної ААА студії.
Не зрозуміло навіть хто є цільовою аудиторією гри. Фанати серії? Фанати рпг? Фанати гарно прописаного сценарію? Фанати дарк-фентезі сеттінгу? Діти? Не видно щоб гра задовільняла жодну з цільових груп.
При цьому навіть позиціонування у гри було дивне. Замість того щоб продавати гру власне аудиторії, вони чомусь намагалися створити ілюзію успішного успіху. Доречі така ж дивна стратегія була у недавнього асасину.
Тому провал цілком закономірний. А виправдання у стилі «це усе через хейтерів». Ну он Клейр Обскюр спіймала хвилю популярності та добряче продалася. При тому що до релізу про неї взагалі мало хто знав.
Теж цікавий поінт. Деякі студії або представники індустрії чомусь антагонізують власну аудиторію. При тому що ця ж аудиторія і забезпечує продажі. Трошки парадокс.

По трейлерам, по геймплею вона нічим не чіплає гравця

Не пам’ятаю за останні років 10, щоб якась гра чіпанула мене трейлером. Мабуть тільки батлфілд 1, бо цей дабстеп ремікс севен нейш армі було всюди. І то чіпанув не трейлер, а пісня і о перша світова.

Франшиза банально скотилась із дарк фентезі в якийсь мультик.

Пройшов гру. Мені взагалі по*** на воук. В грі непогана боївка. Але сюжет та діалогі — постная ***ня.

моя жінка пройшла і дуже хвалила. вона добре шарить рпг.

так що коментар акторки справедливий.

от жеж погані люди... не купили нашу гру ))))

Мені ще до виходу гра була абсолютно нецікава (через те що я побачив в трейлерах і в інтерв’ю розробників)

А чому тоді бг3 не провалилася? Може проблема не в поганих людях?)

От теж не розумію. А Hades з його Діонісієм? Там ж жах, чоловік мʼязистий голий. Йой

Голий та м’язистий чоловік це не woke, це класика. Чоловіки мускулинні, жінкі фемінінні, все правильно. А ось коли гендерні ролі форсяться навпаки, або тебе гра повчає у стилі як це робить Veilguard (сцена з віджиманням за неправильні пронаунси це взагалі атас) — це воук та провал. Білосніжка туди ж, Concord туди ж.

Там ще зараз гра виходить Intergalactic, їх те саме очікує, судячи по всьому, але вони так само як і Білосніжка з Конкордом вийобуються перед очікуваним та заслугованим провалом.

Не думаю що гру від Дракмана слід чекати раніше осені 26 року. Проте буде видно як доживемо, провал не провал.

У Hades і ЛГБТК+ є, причому достатньо) Вони навіть відповідну премію виграли, і нічого). Тому що все залежить від подачі і загальної якості гри. Dragon Age провалилася не через відтискання — так, це іспанський сором. Але вона провалилася через соєві діалоги, нудну постановку квестів, мінімум відіграшу та решту погано зроблених речей для RPG.

Жаль що не провалилась, 1.5 години створення персонажа, бо забагато класів і спеціалізацій і півгодини прологу щоб дізнатись що геймплей у грі униле гівно і вже не повернеш гру у стімі

Дивлячись на відгуки можна сказати що ваша думка це думка меншості )

Є таке, але в них вийшло задовільнити всіх і продатись усюди, не зря в рашці 2ге місце за кількістю гравців в неї

не зовсім зрозуміло що ви маєте на увазі пригадуючи рашку.
це перший гігантський проект що має офіційну українську локалізацію — за це їм можна лише подякувати.
а те що рашці дісталось — а як багато не дісталось рашці?

> перший гігантський офіційну
А як же KCD? HL ALYX?

Все одно не той рівень впізнаваності, хоча так, вони були перші.

про ці забув, і хоча KCD дійсно гра велика і з великою кількістю тексту, все ж по рівню тексту не доходить до BG3, я коли про гігантизм писав саме це мав на увазі, але правда ваша.

KCD мав локалізацію одразу на виход?

Ні, з часом додали, у 2020-му здається.

Підписатись на коментарі