Актриса озвучення з Dragon Age: The Veilguard заявила, що «сильна гра» провалилася через «поганих людей в інтернеті»
Алікс Вілтон Ріган озвучила жіночу версію героя-інквізитора в Dragon Age: Inquisition та Dragon Age: The Veilguard. Актриса заявила, що «абсолютно спустошена» через провал гри. На її думку, деякі користувачі бажали цього ще до релізу. І саме через «поганих людей в інтернеті». Проєкт не досягнув очікуваних показників.
Ріган поспілкувалася з виданням IGN. Як сказала актриса, Dragon Age: The Veilguard отримала «неоднозначну реакцію» серед аудиторії. А деякі люди хотіли, щоб гра провалилася, або хотіли, щоб [BioWare] провалилася«. І Через це вона почувається спустошеною.
Актрисі подобалася роль інквізиторки. Ріган сказала, що весело проводила час в цьому образі. Хоча вона не вірила в повернення персонажа у Dragon Age: The Veilguard.
«Я відчуваю себе абсолютно спустошеною, тому що BioWare як студія отримала таку змішану реакцію на гру. Я особисто вважала, що це дійсно сильна гра. Я думала, що це [звичайна] BioWare, але це більше за BioWare.
Я також думаю, що багато людей хотіли, щоб вона провалилася, або хотіли, щоб [BioWare] провалилася, або тому, що вони просто дуже погані люди в інтернеті, яких, на жаль, дуже багато, як ми з’ясували», — заявила Ріган.
Зараз Dragon Age: The Veilguard має рейтинг 69% на сторінці в Steam. А всього через два місяці після релізу на гру діяла знижка 35%.
«Люди нападали на гру ще до її виходу. Це просто смішно. Як можна судити гру, книгу, фільм, телешоу ще до того, як вони вийшли? Ви не можете. Це ідіотська позиція.
Я завжди хотіла бачити, як колектив BioWare процвітає, тому що я його обожнюю. І що б вони не робили далі, я не сумніваюся, що їхні таланти будуть щедро винагороджені. Нам дуже пощастило, що в майбутньому ми отримаємо від них ще більше золотих [ігор]», — підсумувала Ріган.
Нагадаємо, ще в січні стало відомо, що Dragon Age: The Veilguard лиш наполовину виправдала очікування Electronic Arts. Однак вона отримала звання гри року від The Times і номінацію на престижну літературну премію «Г’юґо».
38 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів