Новий український кооп REGRET — офіційний анонс і перші подробиці
Всім привіт! Мене звати Анатолій Доманський, я розробник з Києва. Я завжди мріяв створити гру, що зможе викликати справжні емоції у друзів, які будуть сидіти ввечері після роботи чи навчання за комп’ютером та налосоджуватися геймплеєм. Впродовж останніх чотирьох місяців я працював над своїм проєктом і нарешті можу поділитися ним зі спільнотою. Зустрічайте кооперативну гру REGRET.
REGRET — КООПЕРАТИВ В СВІТІ ДЕ ДИКТАТУРА ПЕРЕМОГЛА
Уявіть собі світ, де диктатура та тиранія перемогла. Ви — один зі «зрадників режиму», якого кинули до в’язниці. Тут вас змушують взяти участь у програмі «Реінтеграція» — жорстокому випробуванні, яке обирає найсильніших, найхитріших та найбезжальніших, аби повернути їх у суспільство. Зраджуйте, виживайте, грайте на випередження — і можливо саме ви отримаєте таку спокусливу свободу.
Regret — це атмосферна кооперативна гра для 4 гравців, де ви граєте за в’язнів у світі тоталітарної диктатури. Пройдіть жорстоку програму «Реінтеграція», зраджуйте, виживайте і боріться за єдиний шанс здобути свободу.
Жанр: Кооператив, Стратегія, Соціальна дедукція
Платформи: PC (Steam)
Країна розробки: Україна, Київ
STEAM: store.steampowered.com/app/3589530/REGRET
Опис геймплею
Сядьте за високотехнологічний стіл разом з іншими учасниками. На столі з’являтимуться різноманітні девайси — кожен зі своїми унікальними правилами, які озвучує професійний диктор. Ви будете по черзі приймати рішення:
- Яку карту вибрати?
- Кому довіряти?
- Кого зрадити
- На кого натиснути?
Після кожного випробування один гравець вибуває. Виживає лише один.
ОСОБЛИВОСТІ REGRET
- Кооперативний режими гри до
4-х гравців - Стилізований реалістичний візуальний стиль
- Повна озвучка українською та анлійською мовами
- Моральні дилеми: зрадити чи довіряти ?
СЛІДКУЙТЕ ЗА ПРОЄКТОМ
Наразі ведеться робота над ключовими геймплейними механіками. Додавайте гру до свого списку бажаного. Не пропустіть премʼєру 📅!
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів