«Потрібно робити те, у що віриш». Геймдиректор The Last of Us не збирається слухати хейтерів своєї нової гри Intergalactic

Президент Naughty Dog Ніл Дракманн вирішив не звертати увагу на критику своєї нової гри під назвою Intergalactic: The Heretic Prophet. Керівник натякнув, що в розважальних медіа зараз дуже багато негативу. Тому творцям потрібно прости йти своїм шляхом і дотримуватися власної думки.

Дракманн став гостем в подкасті Sacred Sumbol+. Ближче до кінця випуску ведучий запитав у керівника про суперечки, які точаться навколо Intergalactic: The Heretic Prophet. Дракманн відповів, що збирається просто дотримуватися власного бачення.

«Чесно кажучи, я не знаю, чи можу я щось додати до цієї розмови. Просто зараз з [розважальними] медіа відбуваються такі речі, які потрібно здебільшого ігнорувати, залишатися при своїй думці й робити те, у що ти віриш. І я відчуваю, що хотів би, щоб саме так митці й поводилися», — заявив Дракманн.

Нагадаємо, з чим повʼязаний коментар президента Naughty Dog. Intergalactic: The Heretic Prophet анонсували на The Game Awards 2024. Головною героїнею в проєкті стала мисливиця за головами Джордан А. Мун у виконанні Таті Ґабріель.

Одразу після демонстрації трейлера частина користувачів розкритикували образ протагоністки. Їм не сподобалося, що на центральну роль обрали темношкіру жінку з вибритою головою.

В результаті дебютний ролик Intergalactic: The Heretic Prophet встановив антирекорд за кількістю дизлайків серед релізів від внутрішніх студій Sony. Пізніше Таті Ґабріель розповіла, що Ніл Дракман готував її до критики. Керівник порадив актрисі ігнорувати хейтерів і зосередитися на тому, щоб зробити «щось прекрасне».

Як гадаєте, чи правильний підхід обрав Дракманн? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ну, бедные представители мужского пола с хрупким эго, что еще ожидать...

Інцели захейтели гру бо там дівчинка не є єбабельною аніме-лялькою. Окей.

ну, вот когда разработка будет полностью оплачиваться из его личного кармана...
а пока что за все конкорды платит Sony. вернее, пользователи ее платформы.

Фідбек має бути і має братися до уваги але хейтити гру яка ще не вийшла — це максимально тупо. Виключення — це хіба що дичина типу лутбоксів і мікротранзакцій.
Класні ігри робляться тими, хто вірить у свої ідеї, а не ставить на перше місце гроші через фансервіс.

Підписатись на коментарі