«Ми зробили франшизу популярною». Головний сценарист CDPR впевнений в успіху The Witcher IV
Марчін Блаха — головний сценарист у CD PROJEKT RED, який обіймав цю посаду при створенні The Witcher 3: Wild Hunt і зараз продовжує працювати над новою частиною серії. Нещодавно він заявив, що впевнений в успіху «Відьмака 4». За словами фахівця, CDPR «зробила франшизу популярною». І тепер сценарист не турбується за її майбутнє.
Блаха поспілкувався з журналістами PC Gamer. Він сказав, що впевнений у серії через історію CD PROJEKT RED. Студія змогла привести бренд «Відьмак» до успіху.
«Це дуже авторитетна франшиза. Люди люблять її, ми знаємо, як з нею працювати. Я досить впевнений у The Witcher IV», — розповів Блаха.
Сценарист визнає, що CDPR не створила Ґеральта та всесвіт «Відьмака». Проте, на його думку, саме польська студія «зробила [франшизу] популярною завдяки іграм». До The Witcher компанія не була такою відомою.
Дала Блаха сказав, що серія «сформувала мене таким чином, що я став впевненим у ній... і вона більше не викликає у мене тривоги. Це просто продовжується».
«І це приємне відчуття, тому що я знаю, що створив щось велике, і, можливо, мене запам’ятають завдяки цьому», — підсумував головний сценарист.
Нагадаємо, нещодавно ми писали, як Cinematic Lead у CDPR розповів про найбільший виклик, який стоїть перед командою «Відьмака 4». Розробникам потрібно буде переконати, що Цірі така ж важлива для всесвіту, як і Ґеральт.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів