Шість з десяти тестувальників вважали Death Stranding «жахливою». А от сиквелом задоволені всі

Хідео Коджіма повідомив, що на внутрішніх тестах Death Stranding 2: On the Beach сприймають дуже позитивно. Всі, хто спробував проєкт, залишилися задоволеними. Це дуже контрастує з реакцією на попередню частину. Шестеро з десяти тестувальників вважали, що перша гра у серії «жахлива». Проте керівник Kojima Productions не турбується через подібні відгуки, адже не має наміру «робити продукт для всіх».

Коджіма дав інтервʼю журналу Edge, яке було опубліковано в новому випуску. За словами геймдиректора, Death Stranding 2 сподобалася всім людям під час тестування. Sony цим дуже задоволена, однак керівник хотів зробити сиквел значно суперечливішим.

«Я прислухаюся до критики, якщо управління потребує доопрацювання або якщо поворот камери надто повільний чи надто швидкий. Але я не змінюю теми чи історію на основі відгуків. Звичайно, я хочу, щоб люди грали в мою гру, тому я повинен прислухатися до них певною мірою. Але я також не зацікавлений у тому, щоб робити щось, що сподобається всім», — розповів Коджіма.

Далі журналіст запитав про результати внутрішніх тестувань, і наскільки керівник звертає на них увагу. Той відповів, що перша Death Stranding продемонструвала значно гірші результати, ніж сиквел.

«Я проводив багато тестувань. Насправді я провів багато моніторингових тестів для оригінальної Death Stranding. Я виявив, що чотирьом з десяти людей гра сподобалася, але шестеро казали, що це жахлива гра. Як на мене, це хороший баланс. Але, дивлячись на ігрові тести Death Standing 2: On the Beach, здається, всі налаштовані позитивно», — додав Коджіма.

Керівник також заявив, що Sony задоволена результатами. Однак він планував зробити проєкт більш суперечливим. Як сказав Коджіма, фільми-блокбастери намагаються досягти 80% рейтингу схвалення. Проте його не цікавить створення ігор з подібними цільовими результатами.

«Звичайно, я не можу дозволити собі провалу. Я мушу дбати про свою студію, своїх співробітників і наш виробничий бюджет. Але по суті, я не хочу просто відтворювати щось, що вже є у світі. Я хочу зробити щось нове», — сміючись підсумував Коджіма.

Нагадаємо, Death Stranding 2: On the Beach вийде 26 червня ексклюзивно на PS5. Раніше Коджіма розповів, наскільки було складно режисувати сцену поцілунку між головними героями.

А ви чекаєте на гру? Плануєте спробувати на релізі? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Death Stranding була не для всіх, але мені сподобалося. Мене трохи дивує, що друга частина подобається усім.
Надіюсь що друга частина буде тримати планку.

Почув про 2-гу частину, тому спробував пограти в 1-шу тиждень тому. Такого нудного кіна я ще не дивився. Це якась безкінечна кат-сцена, яку неможливо скіпнути, з короткими переривами на швидко набридаючий геймплей.

Може спробуй пограти більше години і хочаб пройти пролог? Тоді буде більше геймплея чим катсцен.

P.S почитав інші твої коментарі і у тебе майже всі ігри нудні та баговані. Типова душніла якій за 40.

Пройшов першу локацію повністю — 20+ годин — цього повністю щоб оцінити геймплей. Друга частина в порту починається із безкінечної катсцени, яку неможливо скіпнути. Якщо б я хотів дивитись кіно, то подивився б кіно. А твої фантазії про вік мене не цікавлять :)

Коджіма як завжди базує

Підписатись на коментарі