«Створимо прекрасне». Актриса з Intergalactic, нової гри Naughty Dog, розповіла, як Ніл Дракманн радив їй ігнорувати хейтерів

Таті Ґабріель виконує головну роль в Intergalactic: The Heretic Prophet — новій грі Naughty Dog, відомій за The Last of Us та Uncharted. Під час анонсу частині користувачів не сподобався образ героїні. Проте президент компанії Ніл Дракманн порадив актрисі просто ігнорувати хейтерів. Тому що разом вони «створять щось прекрасне».

Ґабріель дала інтервʼю виданню Entertainment Weekly. Вона розповіла про свою проміжну роль у другому сезоні шоу The Last of Us та підготовку до перевтілення в протагоністку Intergalactic: The Heretic Prophet.

«Ніл навчав мене, хоча, можливо, не в тому сенсі, в якому ви могли б подумати. Я знаю досвід Троя, я знаю досвід Ешлі... я знаю досвід Лори Бейлі», — розповіла Ґабріель.

Виконавиця ролі Еббі у The Last of Us Part II стикнулася з погрозами та переслідуваннями після релізу гри. Деякі користувачі навіть писали гнівні повідомлення на адресу новонародженого дитя актриси. Ґабріель потрапила в схожу ситуацію, але Ніл Дракманн допоміг впоратися з хейтом. Він запевнив, що Intergalactic стане «чимось прекрасним».

«Я отримала багато любові, але було й багато ненависті через те, що я жінка, що я кольорова жінка, що я поголила голову, через усі ці речі, які я навіть не помічала спочатку. З цієї причини я трималася осторонь від соціальних мереж. Але як тільки я це побачила, Ніл сказав: «Не звертай уваги. Попри все, ми з тобою зробимо щось прекрасне. Ми зробимо щось, чим будемо пишатися», — додала Ґабріель.

Нагадаємо, Intergalactic анонсували на The Game Awards 2024. Трейлер гри встановив антирекорд за дизлайками серед проєктів від внутрішніх студій Sony. Частина користувачів розкритикували образ у виконанні Ґабріель, але актриса лише тролила хейтерів.

Вірите, що Intergalactic: The Heretic Prophet зможе перевершити The Last of Us і Uncharted? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Вірите, що Intergalactic: The Heretic Prophet зможе перевершити The Last of Us і Uncharted?

Як би вона не перевершила Білосніжку. Бо вже була одна хто тролив хейтерів.

Не зрозуміло чому хтось очікує від нас емпатії у цій ситуації. Вони чудово знали яка буде реакція, і робили це щоб позлити людей і набрати хайпу

«Щось прекрасне», цитуючі Дракманна

Підписатись на коментарі