«Зараз цікавий час». Borderland 4 може коштувати $80, тому що бюджет гри зріс вдвічі у порівнянні з минулою частиною
Ренді Пітчфорд, CEO Gearbox Software, заявив, що поки не знає, скільки вартуватиме Borderland 4. Гендиректор не виключає ціну в $80 за гру, як це зробили Nintendo та Microsoft. За його словами, вартість встановлюватиме Take-Two Interactive як материнська компанія. Керівник також відзначив, що бюджет розробки четвертої частини серії зріс вдвічі у порівнянні з минулим проєктом.
Пітчфорд представив розширену демонстрацію Borderland 4 на PAX East 2025. В межах шоу також відбулася панель з відповідями на питання за участі гендиректора. Відвідувачі поцікавилися вартістю гри, однак керівник до кінця не розкрив цю інформацію.
«Я скажу вам правду. Я не знаю. Це правда. Скажу прямо. Зараз цікавий час. З одного боку, ми маємо конкурентний ринок, де люди, які роблять цей вибір, хочуть продати якомога більше копій, і вони хочуть бути обережними з людьми, які чутливі до ціни. Є люди, які не хочуть, щоб ціни зростали — навіть серед тих, хто вирішує, якими мають бути ціни.
Інші ж приймають реальність, що бюджети ігор зростають, а тарифи на фізичні версії збільшуються. Стає дедалі важче. Бюджет розробки Borderlands 4 більш ніж удвічі перевищує бюджет розробки Borderlands 3. Більш ніж удвічі. Тож правда в тому, що я не знаю, якою буде ціна», — заявив Пітчфорд.
За словами директора, передзамовлення гри відкриються зовсім скоро. До того часу Take-Two визначиться з вартістю Borderlands 4. Керівник підкреслив, що Gearbox намагається заробляти кошти та інвестувати їх у створення нових якісних проєктів.
«Фундаментальна філософія така: ми хочемо, щоб люди купували її [Borderlands 4], щоб у нас були ресурси робити більше, але ми хочемо, щоб кожен, хто купує і грає в гру Gearbox, був впевнений, що він отримав кращу частину угоди», — додав Пітчфорд.
Четверта частина може отримати «нову ціну, яку запропонували Nintendo і Microsoft». Директор не став цього приховувати, проте останнє слово буде за видавцем. Пітчфорд також пожартував, що Gearbox окремо продасть мінімапу до Borderlands 4, якщо ціна виявиться низькою. Її відсутність не сподобалася частині фанатів.
Нагадаємо, Nintendo вже в червні випустить Mario Kart World, яка продаватиметься за $80 в цифрових магазинах і за $90 — на картриджах. Після цього Microsoft теж оголосила про підняття вартості своїх майбутніх проєктів.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів