Створив онлайн-гру на кашталт «Монополії» на Node.js + React. Шукаю людей, які хочуть протестувати проєкт
Привіт, спільното! Хочу поділитися власним проєктом, над яким працюю останнім часом. Це багатокористувацька онлайн-гра на кшталт «Монополії», з підтримкою від 2 до 5 гравців одночасно, в тому числі в командному режимі 2 на 2.
На просторах СНД існує багато подібних проєктів, деяким вже понад 15 років. Але цікавого й сучасного аналогу українською мовою я не знайшов, тож вирішив створити власний.
Це мій перший повноцінний веб-проєкт з нуля. Нічого складного в реалізації не було, хоча зайняло дуже багато вільного часу. Серверна частина — Node.js + Socket.io. Клієнт — React.
Тут потрібно одразу уточнити, що такого роду ігри більшості не зайдуть, адже тут, по суті, — одноманітний і повільний геймплей. А також істотний мінус проєкту полягає в тому, що спочатку не було закладено логіки для підтримування ігор з ботами. Докладаю скріншоти для зрозумілості, що з себе представляє гра.
Ключові особливості гри:
- Класична механіка кидання кубиків, покупки та обміну нерухомості
- Аукціон, угоди між гравцями, заклад/викуп нерухомості
- Лотереї (динамічні події), податки, арешт, побудова філій (система монополій із посиленням оренди)
- Візуальна взаємодія між гравцями (чат, статистика, профілі)
Шукаю людей, які хочуть протестувати проєкт, подивитися на його реалізацію, залишити фідбек або навіть допомогти порадою.
Бажаючі можуть зайти на сайт monopoly-game.cc, зареєструватися (підтвердження пошти немає) та ознайомитися з інтерфейсом. Тестування ігрових кімнат поки недоступне, але ви можете підписатися на Telegram-канал, де скоро буде оголошено про можливість протестувати повноцінну гру.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів