Створив онлайн-гру на кашталт «Монополії» на Node.js + React. Шукаю людей, які хочуть протестувати проєкт

Привіт, спільното! Хочу поділитися власним проєктом, над яким працюю останнім часом. Це багатокористувацька онлайн-гра на кшталт «Монополії», з підтримкою від 2 до 5 гравців одночасно, в тому числі в командному режимі 2 на 2.

На просторах СНД існує багато подібних проєктів, деяким вже понад 15 років. Але цікавого й сучасного аналогу українською мовою я не знайшов, тож вирішив створити власний.

Це мій перший повноцінний веб-проєкт з нуля. Нічого складного в реалізації не було, хоча зайняло дуже багато вільного часу. Серверна частина — Node.js + Socket.io. Клієнт — React.

Тут потрібно одразу уточнити, що такого роду ігри більшості не зайдуть, адже тут, по суті, — одноманітний і повільний геймплей. А також істотний мінус проєкту полягає в тому, що спочатку не було закладено логіки для підтримування ігор з ботами. Докладаю скріншоти для зрозумілості, що з себе представляє гра.

Головне меню

Сторінка з довідкою

Профіль гравця

Модальне вікно для створення нової кімнати

Процес гри 1

Процес гри 2

Процес гри 3

Ключові особливості гри:

1. Класична механіка кидання кубиків, покупки та обміну нерухомості
  2. Аукціон, угоди між гравцями, заклад/викуп нерухомості
  3. Лотереї (динамічні події), податки, арешт, побудова філій (система монополій із посиленням оренди)
  4. Візуальна взаємодія між гравцями (чат, статистика, профілі)

Шукаю людей, які хочуть протестувати проєкт, подивитися на його реалізацію, залишити фідбек або навіть допомогти порадою.

Бажаючі можуть зайти на сайт monopoly-game.cc, зареєструватися (підтвердження пошти немає) та ознайомитися з інтерфейсом. Тестування ігрових кімнат поки недоступне, але ви можете підписатися на Telegram-канал, де скоро буде оголошено про можливість протестувати повноцінну гру.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі