«Жах та й годі». Український шутер La Quimera вийшов в дочасному доступі й отримав «переважно негативні» відгуки

Українська студія Reburn без попереджень випустила La Quimera в дочасному доступі Steam. Компанія опублікувала новий трейлер та відкрила продажі. Зараз гра має всього 41 відгук в сервісі Valve та «переважно негативний» рейтинг. Більшості користувачів шутер не сподобався.

В ролику до релізу показали декілька кінематографічних моментів, а також натякнули на певну містику в сюжеті. Вона повʼязана з шаманкою, яку зустрінуть гравці. Ця героїня теж присутня в трейлері.

Читайте також

Щодо відгуків про La Quimera, то лиш 39% з них позитивні. Частина користувачів написали, що у гри є потенціал для розвитку. В майбутньому це може бути гарний шутер, якщо розробники позбавляться від всіх проблем. Деякі українські гравці також вирішили підтримати проєкт, хоч і не всі.

Серед основних причин критики виділяють поганий технічний стан, коротку тривалість, реалізацію стрілянини та застарілу графіку. Користувачі вказують на те, що La Quimera надто погано відполірована та оптимізована навіть для дочасного доступу. Нижче наведені деякі відгуки зі Steam.

«Хайп не відповідає змісту, я викрутив налаштування на максимум, ігролад і графіка не відповідають обіцяним у трейлері, ваш результат може відрізнятися. Ця гра не для мене», — jr0071.

«Це може бути преальфа-версією. Треба залишити її готуватися ще на пʼять років», — Blint.

«Пристойна гра для раннього доступу з цікавими ідеями. Вона все ще сира, і катсцени досить погані. Однак у неї є потенціал, і я сподіваюся, що розробники закінчать гру належним чином. Я граю на AMD 5600, RX 6700 XT з роздільною здатністю 2K, і я не виставляю все на максимум. Проте гра працює досить добре, хоча лагів все одно вистачає», — Їжачок.

«Це просто. Та я навіть не знаю як це. Це просто жах. Жах та й годі. Придбав, пограв 16 хвилин. Мене вистачило тільки на це, і все. Починаючи з того що в грі від українських розробників немає української мови, це дивно. Графіка на дуже посередньому рівні. Стрілянина відчувається трохи гірше ніж ніяк. Подивився я на це. Ну що ж. Особисто я оформив повернення. За фул прайс я таке купляти точно не буду», — SRS731.

Нагадаємо, спочатку Reburn планувала повноцінний реліз La Quimera. Однак студія змінила плани 25 квітня, коли мав відбутися вихід. Далі компанія пояснила своє рішення і заявила, що шутер зʼявиться в дочасному доступі.

А ви плануєте спробувати La Quimera? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Деякі українські гравці також вирішили підтримати проєкт, хоч і не всі.

шо?)

А що не так?) Деякі українці писали у відгуках, що є проблеми, але ставили палець вгору.

на мій погляд сама конструкція виглядає не дуже.
деякі вирішили підтримати — підтримали)
всі — не підтримали)
воно і не дивно — бо підтримали лише деякі)
а всі — це хто взагалі?)

Еммм, є відгуки від українців — як позитивні, так і негативні. Деякі позитивні писалися, бо вирішили просто підтримати.

ааа.
то в мене просто вередун просинається. інколи він спить.

Підписатись на коментарі