«Це незручно». Сценаристку Apex Legends звільнили через 24 години після того, як представили її персонажа

Хізер Вудворд протягом трьох років працювала у Respawn Entertainment на посаді сценаристки. Вона потрапила під останню хвилю звільнень в студії, яка зачепила близько ста розробників. Письменницю скоротили через добу після того, як анонсували її персонажа для Apex Legends. Вудворд працювала над цим героєм протягом року.

Сценаристка поділилася своєю історією на власному акаунті в BlueSky. Respawn 28 квітня анонсувала персонажа Sparrow — наступну легенду в Apex Legends. І саме Вудворд формувала і прописувала його протягом останнього року.

«Мій первісток нарешті тут. Я працювала над цим милим хлопцем більш як рік. Написання трейлера в стилі музичного відео було важким, але корисним завданням, і я не можу повірити, що побачу, як моя робота буде анімована неймовірною командою Sun Creature», — написала Вудворд за день до звільнень.

Вже 29 квітня сценаристці повідомили, що вона більше не працюватиме в Respawn. При цьому письменниця не втратила оптимізму та збирається й далі розповідати про свого персонажа.

«Що ж, це незручно, але... я щойно потрапила під масове скорочення в Respawn. Таке трапляється, і мій час [на проєкті] Apex був вибуховим, це була моя улюблена робота, яку я коли-небудь мала. Прописувати Sparrow було справжньою радістю, і я продовжуватиму бути невгамовною щодо нього протягом наступних тижнів», — додала Вудворд.

Нагадаємо, днями Electronic Arts повідомила про скорочення сто осіб в Respawn. Видавництво також закрило розробку двох ігор на ранніх стадіях, одна з яких була у всесвіті Titanfall. А ми раніше робили матеріал про те, як великі ігрові компанії обґрунтовують звільнення.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Працювала біля року над одним персонажем... Не дивно, що її звільнили.

Та всім так, поки звільнення не торкаються саме їх.

Мене також звільнили недавно :) згоден з оратором вище!

Підписатись на коментарі