Колишній технічний директор Rockstar вважає, що GTA 6 не потрібні нові трейлери. Найкраще — це несподіваний реліз

Оббе Вермей, колишній технічний директор Rockstar Games, висловився про маркетинг Grand Theft Auto 6. На думку фахівця, грі не потрібні нові трейлери та реклама. Найкраще для проєкту — зробити неочікуваний реліз. Це створить ефект сюрпризу серед фанатів. А щодо ажіотажу, то його навколо GTA 6 і так достатньо.

Вермей опублікував пост в Х на честь 17-річчя Grand Theft Auto IV. Він пригадав деякі факти, які стосуються розробки проєкту. Наприклад, про проблеми з PS3 та акцентом на Xbox 360 як основній платформі.

В кінці поста Вермей написав, що початково GTA IV планували випустити в жовтні 2007 року. Проте потім реліз перенесли на 2008-й. На думку фахівця, з GTA 6 рішення про дату виходу теж прийматиметься в останній момент. І якби це вирішував Вермей, то він зробив би запуск несподіваним — без попередніх оголошень та маркетингової кампанії.

«Якби це залежало від мене, я б не випускав жодних додаткових трейлерів. Ажіотажу навколо „шістки“ більш ніж достатньо, а елемент несподіванки зробить реліз лиш масштабнішою подією», — написав Вермей.

Один з користувачів відповів, що від такого рішення у людей би «зірвало дах». Фахівець погодився, назвавши це «хитрим трюком» від Rockstar, якщо студія все ж зважиться на несподіваний реліз.

Нагадаємо, раніше ми писали про думки ексаніматора Rockstar щодо кадрової частоти в GTA 6. Він вважає. що на консолях буде тільки режим з 30 FPS, а 60 FPS реалізують вже після виходу ПК-версії.

А як ви гадаєте, чи був би реліз GTA 6 без попереджень гарним рішенням? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ремейк TES Oblivion был вообще без реламной и маркетинговой компании , успех видим )
GTA тоже рекоама не нужда, пусть эти ресурсы в разработку пойдут

Несподіваний реліз, ага, облівіон вже постарався щоб маленькі проекти яким не пощастило вийти в той же час пішли в тінь після релізу, а GTA 6 їх повністю поховає, це неадекватно

Инди проект Expedition 33 не в тени )

ну чому ж можна почати буде писати пости «ой вони релізнули несподівано і через це мій проект ніхто не замітив» а враховуючи шо буде форситись все повязане з ГТА то це може привернути більше уваги ніж до. Але це так чисто мої припущення і як пощастить)

Підписатись на коментарі