Залаштунки арту в RAID: Shadow Legends: 9 чи 10 запитань до Environment Art Team Lead

Привіт, спільното!

Мене звати Максим, і я Environment Art Team Lead у Plarium. Нещодавно записав інтерв’ю для YouTube-cерії «9 чи 10 запитань». 12 хвилин про те, як створюються 3D-сцени в RAID: Shadow Legends, а також трохи роздумів про AI, Blender і потребу в курсах із 3D. Коротко, щиро й із мемами :)

Таймкоди

00:18 Скільки часу йде на створення 3D-сцени в RAID?

01:41 Які скіли потрібні, щоб потрапити в environment-команду RAID?

03:02 Чи працює правило «60-30-10» в environment-арті?

04:26 Який бюджет закладається на одну сцену в RAID?

06:09 Що таке SSS і як використовується в RAID?

07:17 Чи варто йти на курси з 3D?

09:08 Як набрати перший рік досвіду й не померти з голоду?

09:57 Чи може Blender стати стандартом індустрії?

10:31 Як AI допомагає 3D-художнику?

Якщо вам близька тема енвіру або цікаво, як усе працює в нас у Plarium, то велкам до перегляду! До речі, це не єдиний епізод у серії «9 чи 10 запитань». Клацайте посилання, якщо хочете дізнатися більше про інші професії:

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дяка! Гарний відос, мені було цікаво, хоч поки розвиваюся як 2д художниця, але якщо все вийде, то планую перейти в 3д

Дякую за коментар!
Сьогодні художники часто користуються 3D в рішенні деяких задач, а для концепт арту це взагалі сьогодні маст хев, тому вашому плану жирний +! :)

Дякую, було цікаво! Лайк 👍

Дякую за перегляд!

О, я цього пана знаю! Я ж по його відеоуроках навчився робити ігри!

Дякую цьому прекрасному пану за ті великі відеоуроки, які навчили мене свого часу блендеру!

Привіт! Дякую) Дуже приємно чути це після стільки років! Сподіваюся, вам стала у нагоді хоча б частинка того, що я тоді розповідав ^__^

Не повірите, я до сих пір цим всим користуюсь, і до сих пір підглядаю)

Підписатись на коментарі