🚀 Наша настільна гра про світ IT виходить на фінальну пряму — реліз вже за два тижні!

Привіт! 👋

Мене звати Олексій Борунов, і я хочу поділитись радісною новиною — моя авторська настільна гра «Кіберпростір» перейшла в активну фазу виробництва! 🎲

До офіційного релізу залишилось приблизно два тижні, і вже зараз починається найцікавіше.

Про що гра? 🤖

«Кіберпростір» — це стратегічна карткова настільна гра у стилі високотехнологічного майбутнього.

Гравці стають частиною фракцій — хакерів, розробників та тестувальників — і ведуть боротьбу за контроль над цифровим світом.

Кожна фракція має унікальні здібності й власний стиль гри, що створює динамічні партії та простір для різних тактик. ⚡

Що зараз відбувається? 🛠️

Наразі активно друкуються компоненти гри:

• карти 🎴
  • інструкції 🔧
  • коробки 📦

Ми вже отримали перші відео з виробництва і хочемо поділитися з вами частинкою цього процесу:
t.me/cybepspace_boardgame (подивитись відео можна на нашому тееграм каналі, так як сюди відео не завантажити)

Що далі? 📅

Через кілька тижнів гра буде готова до відправки першим гравцям.

Попереднє замовлення вже відкрите — без передоплати чи прихованих оплат. Все чесно і прозоро. 🙌

Дуже вдячний кожному, хто підтримував цей проєкт на всіх етапах! 💬

Слідкуйте за новинами — попереду ще багато цікавого!

Тут ви можете приєднатись до нашого комʼюніті: t.me/cyberspace_card_boardgame

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі