Експрезидент Blizzard вважає, що ремастери на кшталт Oblivion не можуть конкурувати з Elden Ring та іншими «сучасними шедеврами»
Майк Ібарра протягом трьох років обіймав посаду президента Blizzard Entertainment. Нещодавно він висловився про ремастери в контексті релізу The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered. Топменеджер вважає, що оновлені версії ігор
«Я скептично ставлюся до ремастерів
20-річної давнини. Те, що колись було фантастичним, тепер перероблене, але [воно] ніколи не витримає конкуренції з сучасними шедеврами на кшталт Elden Ring. Акцент просто перемістився від безпечних рольових ігор з відкритим світом до того, що принесло нам усім Elden Ring. Я хотів би, щоб мені довели, що я помиляюся. Але це не так.», — написав Ібарра.
Один з користувачів обережно заперечив експрезиденту Blizzard. Він написав, що старі проєкти можуть подарувати почуття ностальгії. І це їхня перевага над новими іграми.
«Я думаю, що у нас було дуже багато „ремастерів“, а ностальгія обмежена. Я можу помилятися. Але я думаю, що ігрова спільнота хоче свіжого і нового більше, ніж будь-коли», — додав Ібарра.
Нагадаємо, ремастер The Elder Scrolls IV: Oblivion вийшов 22 квітня на ПК та консолях. Зараз у Steam гра має 9903 відгуки, 83% з яких позитивні. Дізнатися всю інформацію про оновлену версію можна у цьому топіку.
39 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів