На відміну від Rockstar. Ексаніматор Bethesda вважає, що компанія не буде розширюватися для створення The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI буде наступною великою грою Bethesda Game Studios. Однак Джеремі Браянт, колишній аніматор компанії, вважає, що вона не буде розширюватися для розробки гри. На думку фахівця, менеджмент студії чітко розуміє, скільки потрібно людей для створення нової TES. Тому Bethesda не піде шляхом Rockstar, яка масштабувалася для виробництва GTA 6.

«У Тодда [Говарда] є бачення гри, яку він хоче зробити, і він знає, що для цього йому потрібно Х людей. Коли ви складаєте дорожню карту того, що збираєтеся робити, ви можете побачити, чи потрібно вам більше розробників. Було очевидно, що нам це потрібно. Напевно, єдиний спосіб зростати так швидко — це масове поглинання, не думаю, що ви зможете так швидко найняти нових людей. Було б складно найняти новачків і досягти потрібного масштабу», — розповів Браянт на подкасті Kiwi Talkz.

При цьому розробник не вважає, що Bethesda продовжить розширюватися заради створення The Elder Scrolls VI. Аніматор навів приклад Rockstar, над іграми якої працюють тисячі людей. Наладити процеси між такою кількістю робітників дуже складно.

«[Rockstar] — справжні майстри. Їхні ігри ретельно відшліфовані. Завжди дивуєшся: „Як вони це роблять?“. У випадку GTA 6 — так, це зайняло 10 років, я розумію. Але я подивився на титри Red Dead Redemption 2, і там було близько 500 аніматорів. З них було 80 чи 85 тільки аніматорів ігроладу, ще 80 — кінематографічних і ще 100 лицьових. Такі розміри команд — це божевілля. Загальна кількість розробників Red Dead 2, за їхніми словами, становила близько 1,600 осіб. Над GTA 6, можливо, працює 3000 людей. Як усі ці люди спілкуються і формують будь-які зв’язки на роботі, коли це просто випадкова тисяча людей, що сидять пліч-о-пліч?», — пояснив Браянт.

Нагадаємо, колишній Lead Artist Bethesda вважає, що творці The Elder Scrolls VI обовʼязково стикнуться з цькуваннями в інтернеті. І неважливо, наскільки якісною буде гра. Частині користувачів щось обовʼязково не сподобається.

Спільното, а ви чекаєте на The Elder Scrolls VI? Чи, можливо, розчарувалися після Srarfield? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Думаю що дуже багато розробників отримують певного роду оргазм, граючи у ігри Rockstar, бо вони як ніхто інший розуміють наскільки важко зробити подібного масштабу гру.

Очень жду чтобы посмотреть как в очередной раз обосрется Тодд Говард. Надеюсь после этого его таки выпрут из беседки, пока он свои клешни к очередному фоллауту не протянул.

Підписатись на коментарі