«Хочу, щоб був вибір». Директор Xbox визнав, що формат Game Pass підходить «не для всіх» гравців
Філ Спенсер, Head of Microsoft Gaming, поділився думками про розповсюдження Game Pass серед користувачів. Керівник визнав, що сервіс підписки підходить «не для всіх». Якщо людей цікавлять декілька проєктів протягом року, простіше їх купити. Однак Microsoft намагається дати вибір своїй аудиторії.
Спенсер поспілкувався з виданням Variety. Під час інтервʼю директор заявив, що люди продовжують купувати ігри, попри наявність сервісів підписки, і він радий цьому.
«[Game Pass] не для всіх. Якщо ви граєте одну-дві гри на рік, Game Pass, ймовірно, не є правильною бізнес-моделлю для вас; вам слід просто купити ці дві гри, і це буде цілком логічно. Але я хочу, щоб у вас був вибір. Тому ми зосереджуємося на тому, щоб усе, що є в Game Pass, можна було купити», — заявив Спенсер.
«Я завжди думав про Game Pass як про ще один варіант для тих, хто хоче грати. У нас є багато бізнес-моделей для людей, які грають у безплатні ігри, купують ігри, в тому числі зі знижками. Game Pass є одним із варіантів.
Тому, коли я дивлюся на Game Pass, я хочу переконатися, що кількість годин, які люди грають, продовжує зростати, що нові люди бачать у ньому спосіб знайти й створити свою бібліотеку ігор, і ми продовжуємо зосереджуватися на цьому», — продовжив Спенсер.
Керівник відмовився розкрити точне число користувачів Game Pass. Натомість він заявив, що кількість годин в екосистемі Xbox постійно зростає. Тобто люди проводять більше часу в іграх, і сервіс підписки також цьому сприяє.
«Game Pass був важливою частиною [зростання], але я не намагаюся розв’язати проблему лише за допомогою Game Pass. Це свого роду частина рівняння для Xbox у пошуку нових гравців», — підсумував Head of Microsoft Gaming.
Нагадаємо, раніше Філ Спенсер розповів, скільки часу на тиждень розважається в іграх. Йдеться по
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів