S.T.A.L.K.E.R. проти Metro: гравці обговорюють, яка з серій краща. А як ви вважаєте?
S.T.A.L.K.E.R. та Metro — дві найвідоміші українські серії ігор. Вони схожі за постапокаліптичним антуражем, але відрізняються за місцем дії. А деякі ключові розробники перших частин обох франшиз встигли попрацювати разом. То яка з них більше подобається гравцям?
Обговорення щодо цього виникло на форумі Reddit. Користувач під псевдонімом DerDenker-7 запитав, хто яку серію любить більше. Думки в коментарях розділилися.
Деякі люди обрали Metro, вказуючи на сюжет, як головну перевагу. Інші — надали перевагу S.T.A.L.K.E.R. через відкритий світ, високу реграбельність та активну спільноту модерів.
«Мені дуже подобаються обидві серії». Особливо остання частина Metro. Але я думаю, що S.T.A.L.K.E.R. — це те, що мені потрібно. Здається, він більш реграбельний і з відкритим світом«, — написав Upbeat_Restaurant924.
Багато користувачів також відзначили, що серії дуже різні, попри постапокаліптичний антураж. Дехто навіть висловив думку, ніби S.T.A.L.K.E.R. доцільніше порівнювати з Fallout.
«Обидві 10 з 10, але з дуже різних причин», — додав darkness876.
Топік зібрав майже 800 вподобайок і близько 300 коментарів. Тож ми вирішили зробити аналогічне опитування у нас.
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів