Керівник Xbox Філ Спенсер грає 20-25 годин на тиждень. А скільки ви?

Філ Спенсер, Head of Microsoft Gaming, розповів, скільки годин на тиждень він грає. Як зʼясувалося, зовсім немало Керівник проводить в інтерактивних проєктах 20-25 годин на тиждень. Це понад три години на день в середньому.

Про це Спенсер розповів під час заходу на честь святкування 50-річчя Microsoft. Ведуча запитала в директора про ігровий час, і той чесно зізнався.

«Троє минулих керівників казали: „Ні, все з чим я стикаюся щодня, це робота. Очевидно я не граю“. Але я граю щодня», — заявив Спенсер.

У відповідь на наступне питання керівник сказав, що проводить з геймпадом в руках 20-25 годин на тиждень. Раніше користувачі стежили за профілем директора в Xbox. Він проводив багато часу в Destiny, а також мав власну базу у Fallout 76.

Нагадаємо, нещодавно Філ Спенер прокоментував відмову Microsoft від стратегії ексклюзивів. Керівник визнав, що такий підхід не спрацював з Xbox, тому він більше не намагається переманювати людей на власну платформу.

Спільното, цікаво дізнатися, а скільки часу ви граєте на тиждень? Пишіть в коментарях, зберемо статистику.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

в середньому граю десь 4 години на тижден

Глянул ради интереса, в EU4 69 часов за последние две недели.

Я теж десь 20-25 в середньому, якщо немає ранів для огляду.

думаю, что часов 10-15 в неделю

Він не грає, а працює

Мені здається що людина яка не вивчає роботу інших людей це втрачені можливості... Філ Спенсер усе правильно робить.

вряд ли можно назвать продуктивным залипание по 100 часов в играх типа Vampire Survavor

Десь як Філ Спенсер. Іноді може більше.Але частіше за все, якщо витрачаю більше часу, то трачу його на вивчення гри. Як люди робили і що і як в них там реалізовано. Від графіки до механік та ідей.

Дві годинки кожен день після роботи. Диванчик, консолі, та щось перекусити)

І в шо граємо?

Підписатись на коментарі