Окремі ігри на Nintendo Switch 2 коштуватимуть $80. Готові стільки платити?

Nintendo провела пряму трансляцію Direct, на якій детально показала Nintendo Switch 2 та анонсувала майбутні ігри для своєї консолі. Одночасно з цим стало відомо, що деякі проєкти на приставці коштуватимуть дорожче за ААА-новинки на PS5 та Xbox Series. Першим таким релізом стане Mario Kart World, яка продаватиметься за $80 в цифровому форматі.

Про це стало відомо під час презентації. Гра вийде 5 червня 2025 року ексклюзивно на Nintendo Switch 2 і коштуватиме $80 в США, де податки не враховані у базову вартість. В Європі очікується ціна у розмірі 80 євро.

Після Direct також ходили чутки, що на картриджах Mario Kart World взагалі коштуватиме $90. Однак це не офіційна інформація від Nintendo. А у роздрібній мережі Walmart вказана вартість $80 за фізичні видання.

Поки незрозуміло, як саме японська компанія формуватиме свою цінову політику. Тому що інший флагманський проєкт для Nintendo Switch 2, Donkey Kong Bananza, продаватиметься за стандартні $70. Схоже, підняття вартості стосуватиметься вибіркових ігор. На запити західних журналістів з приводу цін Nintendo поки не відповіла.

Цікаво дізнатися, спільното, як ви ставитеся до нового підняття вартості ігор? Чи готові платити 80 євро за новинки? Чи часто ви взагалі щось купуєте на релізі? І чи варто очікувати, що на інших платформах ціна теж зросте? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Слід зазначити в новині ситуацію з вєтнамом і світовою кризою, бо зараз така ситуація що ціна може бути в двічі більшою і в євро, якщо не в золоті.

ситуацію з вєтнамом

а шо з ним?

Виробництво там, а йому вклепав Трамп високі мита.

А, точно. Сподівався хоч тут забути про нього)

Нінтендо кантора п*******в з анти-консюмерськими політиками. Ні копійки їм. Краще на емуляторі пройти.

Нінтендо фанати і по 100$ будуть екслюзиви купувати бо альтернатив не дуже багато все рівно. З виходом світч 2 буде більше портів нових ігр, але цього все рівно буде мало порівнюючи з релізами на великих консолях.

Це просто в Україні та Європі на загал Nintendo не дуже розповсюджені, та наш ринок — це такий якого нема. Увесь ЄС теж не дуже ігровий.
Так то по світу — особливо на крупних ринках : США, Японії та Китаю у них є доля ринку — не в останню чергу через концепцію If it not fun, why does it mather.
Ціна за гру в $100 і більше давно має місце. Той же GTA і т.д. Як на мене особисто це занадто та зовсім не fun, особливо — що конкурентів зараз дуже багато.

If it not fun, why does it mather
Це казахська англійська?)

свич купил себе летом 18-го, когда знал, что за три минуты его сломаю кусочком фольги )
эх, золотые были времена!

Цікаво, чи вийде Nintendo Switch 2 Light без цих окремих джойстиків

Нінтенда класні ігри, вони того вартують

Звичайно. Бо геймплей > кінцо.

Цей жебрак спікся, несіть нового.

Клоун, в мене є нінтендо лайт і з десяток картриджів. Підвишення цінової політики це максимальна обскубування ґоїв. Тобі продають гру де більшість персонажів не мають озвучення за 70$ ( я про Зельду останню ) , а тепер всі 80$ і хавати це й казати що це круто. Це смішно. Нінтендо завжди мала багато інновацій, але про який геймплей ми говоримо в Маріо Карт? Максимально аркадна історія де скіл потрібен мінімально. Тобто Маріо Карт буде коштувати 80$, при цьому бюджет гри пару десятків мільйонів. А GTA VI буде коштувати десь 100$, а там бюджет за мільярд. І Нінтендо це використовують тому що у користувачів нема альтернатив. Або нові екзи по 80$, або порти старих ігр по 60-70$ і на фоні цього 80$ за нову гру виглядає цілком окей.

Гля як у ніщука полихає! (:

Коли у дегенерата нема агрументів він затирає про бідність. У тебе комплекси якісь? В дитинстві не було грошей на іграшки, а зараз з’явились чи що?

З розумово відсталих, кажуть, сміятися не можна, але я щось не можу зупинитися. Пиши ще, ображенка.

Ображений на що? Це у тебе пісюн малий чи інші якісь комплекси. Бо з ображених тут тільки ти. Я з раціональних міркувань краще витрачу 60$ на KCD 2 — де купа унікального контенту на 100 годин чим 80$ на нове маріо карт де є ’’геймплей, а не кінцо’’. Хоча це копіум. Таке можуть захищати як раз довбдні типу тебе.

P.S тобі щоб отримати ту суму коштів яку я витратив на ігри на плойку, іксбокс та ПК потрібно буде рік жити на воді та мівіні.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Оп-оп, настільки срака болить, що в хід пішов відвертий мат. Репортнув ображенку (:

Чувак мене репортить, але при цьому називає обіженкою та антисемітом. Ти певно всі гроші витратив на аксесуари нінтендо і вже не вистачає на пігулки які прописав лікар😢

Вас переграно й знищено, як ображенку. Слабак.

Без жодних агрументів, доказів, cмішних дорікань і так далі. Тричі написав про бідність. Ну що ж, переграв так переграв. Потужний співрозмовник та переговорник. 🤣

Чуєш, а в тебе може якась хвороба є? Ти виглядаєш на фото як 12 річний пацан, може і інтелектом на тому ж рівні зупинився. Це генетична хвороба якась чи ти просто курдупель-дегенерат?

Задача — не дискутувати. Задача — угарнути над обмеженим унтерком. І її успішно виконано (:

Ну це впринципі все на що здатен твій курячий мозок. ’’угарнуть, прікальнуца’’. Ти реально фізично та ментально підліток. Тупий карлик. Ну так то воно і логічно, основна аудиторія Нінтендо це як раз діти. Тобі також батьки консоль купили?😂🤣

Ти капець смішний кадр. Ти називаєш когось унтерменшем, при цьому виглядаєш гірше каліфорнійського бомжа, не зрозуміло якої національності до того ж. Дякую що так настрій підіймаєш, бо таких як ти ще треба пошукати😁

Попередження перше і останнє. Закривайте суперечку, бо знесу всі коментарі під нуль. Ви вже тут напорушували правил форуму добряче. Майте повагу один до одного хоч якусь. Я не хочу відправляти вас в бан.

Теж попередження. Ще один коментар з образами, все знесу і з паном Семом відправлю відпочити в бан. Мені не хочеться робити цього з активними членами спільноти, тож, будь ласка, завершуйте з образами.

Мені здається, можно сміливо зносити, бо користі з цієї гілки ніякої. А щодо бану — дивіться самі, я не ображуся в разі чого.

Виплеснути емоції теж інколи треба, просто в межах)

Маріо карт хороша гра, але щось я маю сумнів що складність розробки якось зросла з минулих частин, могли б для пристойності зробити першою грою зельду чи ще щось хоча б технічно складне 🤷

так їм ці ігри потрібні лише щоб копірайти не експайрились та як база, щоб у суді перемножувати на 100500 мільйонів як потенційний ущерб :)) фанати все одно куплять, а хто не купить — на того вони й не дуже розраховували

Вони і по 250$ можуть продавати

Підписатись на коментарі